Orkar inte fortsätta

Nej jag orkar verkligen inte fortsätta på de här sättet. Jag har fan inget liv mer.
jag går upp på morgonen, går till jobbet, åker hem och sover , går till jobbet.. osv..Är så jävla slut i kroppen så jag dör, för jag kan inte somna tidigt heller. Jag är ledig på måndag, onsdag, lördags, söndag nästa vecka och måndagen efter de fan vad skönt de kommer bli. Men jag skulle helst av allt vilja vara ledig NU. Iaf imorgon. Men de gick inte, så jag ska upp fem imorgon bitti..Jag är ett vrak! Plus en massa annat är runt omkring. Jag känner att ett nervsammanbrott är på ingång. Att jag skulle vara så förbannat snäll att ställa upp att jobba där borta på söndag, den tiden, de gör mej sååå arg! Nej jag ska sluta vara snäll nu. jag ska bli en utvilad Karin igen, den Karin jag egentligen är. För nu har jag ingen ork att göra typ någonting alls.

Jag läste om en kille i tidningen i veckan, han sov 2,5 timme/dyng. Hur orkar han? Jag kanske har sovit 4-5 timmar/natt rätt lång tid nu och de är inget min kropp pallar. Snart lunch, blir ingen diet idag som jag brukar köra, min kropp skriker efter energi!

vad ska man göra?

För att fördriva tiden en timme??? :)

Äntligen klar!

Ja nu var man äntligen klar, har flyttat över allt från min metroblogg för de var inge bra där tyckte jag!! :)
Kunde inte ens logga ut och vem vill att nån ska komma in på ens blogg? Inte jag iaf! :)

Vart är du lilla klack!?

Lyckas igen!

I lördags skulle jag gå över en gräsmatta. Jag hade mina vita favorit klick klack på mej.

När jag gått över gräsmattan och ställer mej på asfalten känner jag att något inte är som de ska. Jag kollar på mina skor och vad är de jag ser? Ena klacken är borta! VA? VAD HÄNDE DÄR??
 Den är heelt borta så där står jag med ena skon som ser ut som vanligt med hög klack och allt som de ska vara men den andra foten har ingen? Den ser ut som en vanlig vit ballerina sko? När var och hur gick den av? För de sjukaste av allt är att jag inte märkt när den gick av? Jag bara stog och kolla som ett frågetecken och alla mina kompisar garvade som fan! Johanna sa att hon såg nått konstigt när jag gick över gräsmattan men hon såg inte vad de va. Hon typ trodde att de var nån pinne eller nå som typ åkte av eller nått vid min fot? Vi sprang och letade efter min klack men hittade inte den! :P

 Hahahah jag säger bara de jag lyckas då med allt, men vi fick oss ett gott skratt iaf. Jag tog av mej båda skorna och gick hem barfota! Pinsamt!
 
Nästa skomakarn!


Skrivet av LillKarin 28 juli 2008 klockan 13:30

Helgen!!


Helgen har varit..ja vad ska man säga..väldigt händelserik.

Fredagen vill jag inte prata om för den var långt ifrån rolig, förstår inte vad folk har för syn på livet och hur man behandlar människor. Ni ska bara veta att jag är djupt besviken. De där var grymt dåligt gjort och förstår inte hur man ens kan tänka tanken. Hoppas ni skäms.

Till Lördag som var hur bra som helst bortsett från fredagens händelser!

Jag gjorde en impuls tripp till sandviken för jag ville bara bort härifrån och till min bästa vän Hanna, där kan vi prata äkta vän! Henne har jag fullt förtroende för, har kännt henne sen jag var liten, boddde grannar när jag bodde i huset med mamma. Vi hade så jävla kul. Var hemma hos henne, drack lite öl och drink sen gick vi ner på stan en sväng, träffa massa folk jag inte sett på jur länge som helst. De var riktigt skojj faktiskt!! :)

Igår tog jag å hanna en sväng till Mcdonalds efter vi vaknat till liv. Sedan gick jag hem till mamma och vi åkte till Årsunda strandbaden. De var skönt i vattnet faktiskt så årets första dopp i sverige blev de! :)

Är hemma i sthlm igen på mitt jobb nu. Måndag igen, den här veckan jobbar jag alla dagar. Ganska drygt ...

Skrivet av LillKarin 28 juli 2008 klockan 11:07

Att handla är ett stort projekt


Hade nyss lunch, tog den lite tidigare och gick och handlade allt jag tänkte göra efter jobbet, så nu slipper jag stressen! :) Varför ställer man sej jämt i en kassa där massa gamla tanter håller på och krånglar och kassörskan inte vet vad hon ska göra och måste ringa runt till halva personalen?? Detta händer mej alltför ofta när man har en tid att passa iaf. Jag fattar bara inte vad som är så svårt när man kommer till kassan? De tog alltså mej en timme alltihopa.

 Jag vill sluta nu och springa ut i de fina vädret!! :) men de är inte så längt kvar på dagen som tur är! :)

Skrivet av LillKarin 25 juli 2008 klockan 12:40

walk of shame


Här har jag suttit och fräst och klagat på sl bussen 156. Min kollega kom nyss in och sa" Du kan få stå och vänta på 156 till 1 augusti om du vill"  Höh?

Om man kollar längst ner på tidtabellen på den där minimala texten så står de att den inte går mellan sista juni till första augusti..Jag som trodde att dom bara menade dom två dagarna...  

Muhahah aja back to work..Nån som har nån bra idé vad man kan läsa på internet eller nått för att fördriva tiden? Puss

Skrivet av LillKarin 25 juli 2008 klockan 08:43

Fredag morgon! :)

Jag är pigg och glad idag! :) De är fredag, solen skiner och ikväll är de fest.

Trodde att jag skulle vara ett lik idag för jag kunde inte riktigt finna ro i kroppen att sova igår kväll, jag hade liksom inte hunnit varva ner efter jobbet. Men pigg är jag, gick upp fem ;) Nu ska jag göra nått annat. vet ej vad men orkar inte skriva mer :) Puss

Skrivet av LillKarin 25 juli 2008 klockan 08:03

Shake the ass!

Fifan! Kolla ni på trean ? Dom stog på en sån där skak grejj som man tydligen ska bli smal av, sån vill jag ha!!!! :) Fatta vad kul! Kolla på tv och samtidigt skaka rumpa ;)

Sitter och är allmänt slut i hela kroppen, jag är helt yr typ så jag ska lägga mej snart..Ska ju upp rätt tidigt imorgon. Jag är redan stressad hur jag ska lägga upp morgon dagen..måste fixa lite innan jag drar på partii...kanske kan göra de på lunchen? Jajja de löser sej nog. Nu snart ska jag sova...Puss o hej !


Skrivet av LillKarin 24 juli 2008 klockan 20:37

Lilla kaffekoppen


Jag börjar mer och mer förstå min mamma "Ställ glaset en bit ifrån datorn, tack." "Aaakta glaset nu!"

När man bodde hemma i huset med mamma hällde jag ett antal glas cola m.m. över tangentborden( de var ju inte med mening)..Hällde en drink över mitt ex tangentbord en gång (inte heller med mening,hoppas han ej hittar min blogg) såå datorn var helt störd,kom typ kinatecken när jag skulle skriva, fick vänta ett dygn sen funka den igen, tack gode gud!!  har hällt vatten över tangentborden på jobbet antal gånger...Jag, ett glas med innehåll och ett tangentbord går inte ihop helt enkelt. Och så för en liten stund så råka jag spilla lilla kaffekoppen ut över datamusen och tangentbordet än en gång...men de funkar iaf och de är ju tur :)

kan säga att klockan har aldrig gått såå sakta som den gjort idag. Sitter bara och glor på den, slutar 18.00 idag också. Tycker inte om att jobba dom här tiderna egentligen, känns som man är på jobbet ett dygn typ. Efter jobbet blir de en liten promenad, sen hem å duscha och bara ta de lugnt! Nästa vecka kommer mammsen hit över dagen bara , hinner bara träffa henne en sväng på kvällen men helgen efter de så kommer jag och hälsar på henne! De är såå skönt tycker jag att komma hem till mamma! Bli ompysslad och sånt! :) Mysimys :) Ibland kan jag sakna tiden man bodde hemma med mamma, de var nästan alltid nån hemma, man hade de riktigt skönt faktiskt! Och inget slår ju mammas mat!!Hon har namnsdag idag, Grattis till dej ! :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på klockan ...Pusshejj


Skrivet av LillKarin 24 juli 2008 klockan 17:29

SLs buss: 156 sucks!


 

Jag sov i solna inatt, skönt efterssom jag kunde gå upp 7.45, sovmorgon för mej :) Skulle ta 156 bussen från näckrosen 8.28 till jobbet, så jag gick dit till 8.20.....ingen buss kommer. De skulle gå en till 8.43....ingen buss kommer då heller. Vad fan är de frågan om? Kom inte och kör nån töntig strejk om era löner och arbetstider för ni skiter iaf att komma, folk ska till jobbet, står de att bussen ska gå så förväntar sej folk de. Och de här är inte första gången nr 156 inte kommer, de har hänt såå många gånger så den kommer jag aldrig gå ut och vänta på mer. Fan vad rik jag skulle vara om jag fick ersättning av er varje gång jag har kommit försent till jobbet för bussen aldrig dykt upp. Ni suger!

Nu till de roliga!!!

Fredag imorgon, slutar fyra, najs. Seeen så vankas de fest! 30:årsparty, ska bli skojj :) Kommer dock bli liiite stressigt emellan jobbet och festen, men de är ju som vanligt :)

Ledig den här söndagen, de är stort för mej nu :) Ååå vad jag ska njuta av denna helg :) soova, slappa, glassa i solen

mmmm meee like ! :)


Skrivet av LillKarin 24 juli 2008 klockan 11:58

sommar å sol


Ja nu har dom lovat fint väder, de ser jag fram emot! Finns inget bättre än sommar :)

Snart är även denna arbetsdag slut, snart onsdag, alltså snart helg ;) Fick min lönespec igår också och blev mkt mkt nöjd! :) Långt ifrån vad jag hade trott....Jag säger ju de, min chef är väldigt snäll :) Nu ska jag ut igeen och ta en cigg, för de är heldött i växeln, ingen som ringer....See yooou later..


Skrivet av LillKarin 22 juli 2008 klockan 16:59

Jag kommer ingenstans,HJÄLP!


Jag är fast på jobbet kul...Men de är ju bättre iaf att de började innan jag gick ut...Nån som har en bil eller ett paraflax att låna ut?;) För jag vill ju hem!!!!


Planer!


Yes! Slutar om liiten stund, hörde att de mullra till, hoppas de inte börjar åska igen när jag ska vänta på bussen...blir ju rädd då ju!

Har smidit planer att göra en Sandweekend  Rolig ja va nu va...muahaha, fan vilken tönt jag är ! :)

Åka dit helgen 8/8 tjoho! Ska bli skojj, hoppas P kan följa med! Skulle vara så kul! Hur som helst så åker jag dit iaf! De är så sjuukt länge sen jag träffa Johanna min lilla gullis :) Så jag saknar henne asmkt. Linda den tönten har dock valt att vara i Grekland istället för att passa upp på mej, tro inte att jag är avundsjuk, absolut inte... ;) Hoppas Therese också är hemma/ledig också. Henne träffade jag sist i julas, sjukt ju egentligen.

Jag längtar redan efter helgen! Kommer vara ledig på söndagen, tjoohooo va skönt! De är inte ofta de händer inte.;) .lika bra att jobba när man får liksom, man vet aldrig, en vacker dag kanske man står där utan jobb...Neeej vad säger jag, inte jag inte ;) Nu börjar Karin bli lite tröttis så nu ska jag dra mej hem, sätta på mej mys braller och bara kura ner mej i soffan :) Lät kanske inte såå roligt egentligen men jag tycker de ska bli aaas skönt !! Puss på er!


Skrivet av LillKarin 21 juli 2008 klockan 15:53

Ny Vecka!


Hallåj! Måndag igen!

Har jobbat hela helgen och tagit de lilla lugna, så himla skönt känns de idag när man är pigg :)

I lördags efter jobbet åkte jag hem till Ps mamma där deras släkt från Finland var, väldigt trevlans :) Igår jobbade jag på hotellet, riktigt skönt ställe att jobba på faktiskt. Få kuta omkring och träffa massa folk. Plus att man har hela dagen framför sej sen för man kommer hem när man typ skulle gått upp om man var ledig! :) Tvätta gjorde jag äntligen igår också. Gick dock inte helt felfritt till...

Skulle man ner och ta ut tvätten ur maskinerna, dom första två var de inga problmes med men med den tredje..Jag fick inte upp luckan!

Där ser jag mina kläder ligga, inte en vattendroppe på heller, dom hade inte tvättats och luckan vägra! maskinen står bara och blinkar och jag tryckte på allt jag såg. Till slut fick jag ringa jouren! Och hur kul är de..Två timmar efter får jag tillbaka mina kläder efter att dom brytit upp hela maskinen, Tack! Dom får tvättas nästa gång efterssom tiden var slut muahaha....

Vattna blommorna igår också, måste fan hålla dom vid liv, P frågar tom om jag aldrig vattnar blommorna...Att han bara vågar...  Fan att jag lovat vara blomvakt :S

back to work..slutar tidigt idag, skönt :)


Skrivet av LillKarin 21 juli 2008 klockan 07:52

Saknar er så himla mkt!!

Lördag, jobbar i vanlig ordning! Var så skönt att bara ligga hemma själv i sängen och kolla film igår! Så man är faktiskt inte bakis idag ;) Blir inga stora projekt idag heller för man ska jobba på hotellet imorgon bitti!. 7:30 weee ;) men de är kul och man slutar runt tolv så man har hela dagen framför sej sen :)

Min kompis hade party igår, Linda..Alla var där, Hanna Therese m.m.. men inte jag :( Fan vad jag saknar dom! Nå helt otroligt också! De suger fan när ens absolut bästa vänner bor så långt härifrån... men jag planerar att åka upp till mina föräldrar och mina sötisar om nån helg här i början av augusti! Kan fan inte jobba varenda helg, jag blir galen av de..plus att jag saknar dom sååå mkt!!

Jajja back to work..Hoppas solen kikar fram snart :) Puss


Skrivet av LillKarin 19 juli 2008 klockan 12:04

hellooj


Har inte mkt viktigt att skriva...Jag känner att en huvudvärk smyger sej på..sakta men säkert..Har lunch typ nu och jag har en naturdiet med mej som vanligt, snygg bakismat? Känns som en ordentlig måltid skulle sitta fint nu meenmeen orka...skulle vilja sova nu, åå så skönt de skulle vara! Vad ska man göra.??.klunka kaffe och röka börjar bli långtråkigt nu, fint väder är de också, jag känner en som vill ha semseter nuuuu..................... ;)


Skrivet av LillKarin 18 juli 2008 klockan 12:25

Rund om fötterna


Jag slutade 18.00 igår, sen skulle jag in till stan och träffa P. Jag ´gick till Ms jobb, fick mat, de var jäättegott! Sen fick jag öl,... massa öl..Även shots...Vodka...Tjhooohooo tror ni att jag var nykter när jag gick hem? NEJ! Jag blev så full och är de fortfarande..Kom till jobbet för e stund sen...bussen kom aldrig så jag kom försent också! Hoppas ni mår bra för de gör INTE jag!!!! Blir nog värre om en stund...Laalallala...Vad händer ikväll?? ;)


Skrivet av LillKarin 18 juli 2008 klockan 10:06

Jag måste lugna ner mej ett snäpp

De här håller inte. Jag kan inte kontrollera mej.De är ju så jävla gott, men ingen annanstans än här!Vet ej hur många koppar kaffe jag har hällt i mej idag, jag är så pigg så jag är helt stirrig och typ skakar!!  Kunde jag så skulle jag nog springa ett varv runt byggnaden, jag har sån energi och jag sitter still på en stol i en växel. Snacka om att plåga sej själv! När jag pratar går de i hundranittio typ, de bara smattrar i tangentbordet för de går så snabbt, jag slutar 18.00 idag vilket inte är så snart. jag dricker bara mer och mer kaffe och jag skulle lätt kunna dricka en kopp till just nu, är de här de som kallas för att ha blivit beroende? Isåfall måste jag lugna mej väldigt snart! vill ej bli beroende av kaffe...kanske jag redan är..fast jag dricker inte kaffe nån annanstans än här..Aja..vad ska jag göra nu? Nått förslag? jag har nada att göra!!!!!!


Skrivet av LillKarin 17 juli 2008 klockan 16:43

Jag är pinsam IGEN!!


 Jag är rätt känd, iaf av mamma att inte kunna ta hand om blommor, för fem öre!! jag tar kål på varenda en! De första mamma gör när hon hälsar på, är att hälla vatten i vattenkannan och sen springer hon runt i hela lägenheten och vattnar alla (döende) blommor och mummlar" stackars blommor,å herregud dom bara hänger, vattnar du aldrig, ojojoj.." osv...

IAF har jag lovat att ta hand om, den som jag hyr lägenheten av,  blommor i sommar..Mmm...Hon var och hälsade på igår..Jaa vad ska man säga, där hängde dom, halvdöda, gul-bruna, de var såå pinsamt..."Oj då" sa hon.."Ehh jag har inte varit hemma på några dagar" , ursäktade jag mej (De har jag inte heller) MEN de var inte så att jag vattnade dom de sista jag gjorde när jag lämnade lägenheten heller..  

Jag förstår faktiskt inte hur jag kan glömma de så lätt, för de är inte 5 blommor, inte 10 heller..dom är öööverallt!! Plus att de ända jag har gjort sen jag lovade att ta hand om dom, är att grubbla över hur iii helvete jag ska kunna hålla hennes blommor vid liv hela sommaren, ..Jag har varit väldigt nervös över detta..

Fråga aldrig mej om jag vill vara blomvakt, tack!

De är inte bra för dina blommor och de är inte bra för mej och mitt lugn..

Skrivet av LillKarin 16 juli 2008 klockan 17:19

vad är de som pågåår??


Som jag skrev tidigare idag så hade jag tvättid så tvätta var de som stog på schemat ikväll! Klockan sju var de sagt...De börjar med att jag tar en "powernap" 18.30..ställde klockan på 18.50..MEN vaknar 20:00 ÅNGEST!

Vad hände egentligen?

Kutar ner till tvättstugan som en galning och när jag ska öppna dörren(med en så där liten plupp ni vet som man trycker mot en skärm) så står de på skärmen "Tvättid ej bokad" WHAT!! Jag hade ingen tvättid och jag svär på allt jag har att jag bokade ikväll, jaa tänk för att de har jag gjort, skitsamma jag har bokat nån tid nån dag iaf men de står att jag inte har en enda tid bokad....De var ej ledig ikväll heller..Nu ska jag tvätta på söndag istället....Fuck...


Skrivet av LillKarin 15 juli 2008 klockan 21:25

Jag lyckas igen, ska nog inte sitta här...


Kom in från rasten, skulle ta mitt headset och svara, jag vet inte vad jag gjorde men halva headsetet flög iaf iväg med en jävla fart och raaakt ner i soperna..så jag börja rota efter de haha...hade dock kommit åt svara-knappen också märkte jag sen..Så när jag rotat och prasslat fram de.....

Jag- Ehh...Hallå?

kund- JAA HALLÅÅ??!!

Ska som tur är hem snart...


Skrivet av LillKarin 15 juli 2008 klockan 15:20

Min chef är så snäll!


Haft lunch för en stund sen, gick en liten promenad i solen, slängde i mej en dietdrink och sen satt jag ute i solen hela lunchen, såå härligt väder, skulle vilja ligga i en park hela dagen och sola och läsa nån tidning! Men men, de kan man drömma om!

Måste säga att jag har då en väldigt snäll boss, hon ställer upp sjukt mkt faktikst! Me like! :)



Skrivet av LillKarin 15 juli 2008 klockan 13:05

"bara" fyra timmar


De tog ju bara ca 4 timmar innan man vaknade till, börjar nio imorgon de blir bra de så jag kan sova ut! Lunch snart också, de har gått helt sjukt snabbt på jobbet idag. Idag ska de tvättas och kolla tv bara. Orkar inte göra nå andra "stora projekt"  Tvätten räcker bra ;)..Har börjat klia som fan i halsen, störigt!

Har absolut inte tid att bli sjuk, de är mkt ändå just nu....

Skrivet av LillKarin 15 juli 2008 klockan 11:03

goodmooorgoon godmooorgon

"....Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon goodmorgon i köööööööööööör!"

Japp, uppe med tuppen, man tackar. Klockan ringde 05.00 imorse, tunnelbanan gick 05.53, åååå så härligt!!! ;)

Dessutom kunde jag inte somna förrän ca 00.30 inatt så jag känner mej helt vindögd så jag dricker lite kaffe och hoppas på att man ska känna sej lite som människa snart igen! När jag var på väg till tunnelbanan kommer tre småtjejer typ fulla från nån efterfest eller nått och där var Miss Zombie-Karin på väg till jobbet...Nu är jag trött..Kommer ta tid innnan jag börjar prata mer än nödvändigt..

Ååå jag vill ha semester!!!


Skrivet av LillKarin 15 juli 2008 klockan 07:10

De här är riktigt kul måste jag säga...


Kom ju 1,5 timme för tidigt idag, de var imorgon jag börjar tidigt.!!

Klockan sju t.o.m! Asnajs ju, får jag gå upp typ kvart i fem-fem imorgonbitti! Jäklar vad jag ser fram emot de! De kommer bli så roligt så jag skrattar nästan lite...Haha...Haha...


Skrivet av LillKarin 14 juli 2008 klockan 17:24

De här är ångest!


De här är ångest på hög nivå ska jag säga er!

Här sitter man, morgon trött som ett as..Trodde att jag skulle börja 7.30 imorse, kommer hit 7.20 och alla kollar på mej och frågar vad jag gör här? "Du börjar ju inte förrän 9.00"?? VA!?! Jahaaru de gör jag tydligen, kan informera om att jag skulle kunnat sova nu....i 10 min. till... efterssom jag fick åka bil idag. Kul...Nu sitter jag här..och väntar på att klockan ska bli 9.00. Ska väll ta en sväng till wlliys och köpa cigg nu 8.00 när dom öppnar..Kul...Slutar 18.00, om mer än 10 timmar...Jättekul..

De här är ångest...


Skrivet av LillKarin 14 juli 2008 klockan 07:52

...


Nu ska jag diska lite sen blir de nog till å sova! :) Är helt själv ikväll, men de kan vara rätt lugnt och skönt ibland! Men jag brukar alltid vara med Patrik och sova med han varenda natt och nu är ju han på landet tills imorgon såå de kommer kännas lite tomt att lägga sej själv i sängen..

...Inte ens hunden kunde han lämna kvar hemma.....!Jag är så sällskapssjuk.....

Nattinatt allihopa


Skrivet av LillKarin 12 juli 2008 klockan 21:43

Vi

Jag å syrran

tjohoo

jag nu i sommar...

Sliten som fan


Lördag..Började jobba elva..Är såå sliten efter allt festande, lilla sömnen och allt!! Var ut en sväng med L i torsdag, snorfull haha men kul vare..eller de dög,typ! Trött som ett lik men sen var de utgång igen igår,Berns. Blev lite smått lullig bara, gick hem vid tolv. TOLV? Jag går hem tolv? Jaa faktiskt! :)

Efter jobbet ska jag bara hem och sova, kolla tv, bara slöa på soffan. man ska ju upp typ 6 imorgon bitti och jobba på hotellet!!

Nä de här suger..nu vill jag hem.


Skrivet av LillKarin 12 juli 2008 klockan 11:54

Jag blir galeeen!



Japp då var de snart hemgång och jag tackar gudarna för de!Herregud har inte vuxna människor nå hyffs överhuvudtaget? Stackars människor, skulle inte vilja vara öga mot öga med dom om man säger så...Heelt rabiata!

Jag har jobbat som telefonsärsäljare förut och minns att vi sa att " Tänk vad skönt att sitta i en växel, då ringer iaf kunderna upp oss, då slipper man ringa upp dom och vara jobbiga själv" GLÖM!!! Man kopplar och kopplar, kan tyvärr inte göra mera än så, men ni verkar tro att man har magiska krafter eller nått. Svarar ingen så svarar ingen! Lär er hyffs!

Mitt huvud spräng snart av alla skrikande männsikor som ringer, hur fan mår ni egentligen?

Ååå ser fram emot en kväll med lite tjejsnack och småparty, ser därimot icke fram emot stressen som kommer emellan där..Sen vill jag bara säga att jag har nog världens bästa karl ändå!  Ska man komma och krypa ner i sängen medans han ligger och sover nykter inatt! Ska försöka att vara tyst iaf och inte välta ner nått..Välte ner en blomkruka igår hos hans mamma..nykter...jag ska INTE gå ut och röka på balkongen inatt, NEJ!



Skrivet av LillKarin 10 juli 2008 klockan 17:16


Cs vi ute ikväll?


 


Fick ett samtal för en liten stund sen, blir utgång ikväll! L kommer och flyttar in i hennes nya lägenhet sen blir de dricka alkohol! Blir stressigt efter jobbet, har lite saker som måste göras innan jag kan börja festa! Men stress är ju inget nytt för mej, stress är mitt förnamn nuförtiden ;) I can handle it :)

Ska bli skojj, har ej träffat henne på aaaaaaaaaaslänge nu och förut var vi med varandra varje dag typ! snacka lite skit och sånt, I need it!

Vet ej vart de blir utgång än så länge men vi cs ute i vimlet! :)


Skrivet av LillKarin 10 juli 2008 klockan 14:20

De här är helt sjukt!


Läste en kompis blogg där hon har skickat sms till 118100 och frågat vem hon själv är, så jag testade desamma!

Min fråga var alltså: Vem är Karin Söderlind?

Deras svar: Vi tror att Karin Söderlind är en glad, social spontan 23 åring som bor i sandviken. Vi tror hon är intresserad av sport, mode, litteratur och musik. Vi tror också att hon tycker om att dansa, umgås med familj och vänner, dricka vin och ta promenader! :)

Stämmer väldigt bra, jag står på min pappas adress i sandviken därför dom skrev de, litteratur och sport stämde väll sådär men annars stämde de sjukt bra! Dansa,musik, vänner, spontan,social och dricka vin :D Muahah dom verkar ju veta att man är en fastprisse ;)  brukar ju ta en å annan promenad rätt ofta också :) testa ni ocskå!


Skrivet av LillKarin 10 juli 2008 klockan 13:18

SEX.............


.......................................Timmar jobbar jag idag ;) Vääldigt härligt måste jag säga!

Såg en as sjuk film igår på trean, såg ni den också? Den slutade typ 2.00 inatt! Snacka om sjuk människa iaf, men sånna finns de väll överallt!

Imorse blev de ingen frukost hemma men tv blev de iaf :)  men jag vaknade inte av mej själv, trött som man är :) Imorgon får jag sova hur länge jag vill. Hoppas de är sol ute så jag kan ligga ute och glassa!

Ska faktiskt bli kul att komma till hotellet och jobba en sväng på söndag, var så länge sen!!!


Patrik

Skrivet av LillKarin 10 juli 2008 klockan 12:29

Ej värd


 Måste bara säga att Just Dance med Lady GaGa är fan bra! Blir på så bra humör när jag hör den!

Jag vill ha semester! NU! Jaa ni hörde rätt! Vill åka iväg på galna roliga saker, utomlands osv.. MEN Ingen tycker jag är värd de...Jag har ju vart ute och rest tre månader, kom till Sverige för ca en månad sen, OCH!?! Skulle jag kunnat skulle jag aldrig jobba! Jag är ju en sån här slapp jävel som gillar att bara glida och leva livet!! Fest, vänner, dansa, sola bada !!

ME LIKE!

Shit! Varför sitter jag här??, fastnat som vanligt och tiden bara rusar iväg!Ska ju in till stan, måste packa mina kläder m.m..

 Its time for me to run now! Again!  Stress stress stress....


Skrivet av LillKarin 9 juli 2008 klockan 20:34

Ny dag nya tag!

Japp då var de första dagen utan my lovely pills, hoppas de sker förändring snabbt!! Är på jobbet i vanlig ordning, inte trött, känner mej pigg och hurtig! Inge godis suug, sköönt!! De är fan inte nyttigt med så mkt godis som jag äter :)

Vad har dagen att erbjuda då tro? Börjar inte förrän tolv imorgon är de sagt så de ska bli skönt att få sova ut imorgonbitti! kanske man slipper den eviga morgonstressen? Riva ut nå kläder i garderoben och slänga på sej, på med skorna, no make up, på med brillor och upp med håret i en toffs borsta tänderna och flyga ut genom porten för tunnelbanan bara går 1 gång/ tionde minut! Så går de om man vill sova in i de sista! :)  Tänk känslan att få ta tid på sej på morgonen, sminka sej i lugn och ro, kanske äta frulle tom???kanske tom framför tvn?  Kanske ska testa de imorgon?


Skrivet av LillKarin 9 juli 2008 klockan 11:58


P-piller ajjös


Har bestlutat att från och med NU så tänker jag inte stoppa i mej ett enda p-piller..Känns de som nu iaf! Dom jävlarna har sett till att hela finlands befolkning har bosatts sej i min panna! Hade inte ens finnar när jag var 13 sååå varför nu? Kan vara därför mitt humör är som de är också. En sak är bra iaf att jag har ju  inte gått upp nånting som många kan göra efter p-piller..snarare gått ner! Meen fan de är inte värt att gå runt och se ut som en prickig korv i pannan för de, har även fått reda på att många som äter min sort också råkat ut för detta problem, så varför ens säljer ni skiten? Gaaah kan jag få min släta panna tillbaka! Tack!


Skrivet av LillKarin 8 juli 2008 klockan 17:11

Lås in mej!Jag är så pinsam!!


Jaa snälla kan ingen bara låsa in mej nånstans!!!

Nog för att jag numera tydligen inte kan kontrollera mitt humör ibland,humörsvängningar som bara den! Inte kan beté mej på arbetsintervjuer efterssom jag slänger ut en kaffekopp på chefens bord de första jag gör, SÅÅÅ kan jag inte ens svara ordentlig i telefonen här på jobbet heller!! vad händer med mej? Jag är såå oerhört klumpig och såå pinsam!

Jag sitter och läser en blogg där ordet "svin" dyker upp, EXAKT när de ringer så jag säger " Välkommen till (företagets namn) SVIN"

Hur i h*****e lyckas jag med allt? Jag borde få sitta hemma i lägenheten tills jag vet hur man betér sig ute bland folk!


Pinsam värre!


Skrivet av LillKarin 8 juli 2008 klockan 14:33

Lite smått å gott...


Lovar du att vara ärlig? yeees
Du heter: Ida Anna Karin Söderlind
Smeknamn: LillKarin, Stumpen ;)
Låt just nu:Lite allt möjligt

Om du röker: Ja konstant
Beroende av: Patrik, vänner, Looove :) Pengar!
Favoritkaraktär(er) i bok: Läser bara tidningar...
Vem behöver du mest just nu: Familjen och sötisarna
Vad tror folk om dig: Hmm att jag är snäll hoppas jag :)
Stämmer det: jaa haha :)

Vad får du oftast komplimanger för: Hmm jobbet kanske
Vad säger du för att imponera på någon: Hmm beror på vilken person de är
Hur imponerar man på dig: Vara sig själv...underhållande :)

Brukar du skratta för dig själv? Haha jaa de händer rätt ofta...   
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hmm sl biljett :P kul!
Vilken är din favoritmålning?: Mina med vänster hand :P  
Var bor  du: Sthlm
Trivs du där: Jaa..  
Festar du mycket: Mm de händer väll :)
Vad har du för mobil operatör: 3..
Är du allergisk i mot något: Typ pollen..
Har du haft sex idag: De ni! 
Nästa mål i ditt liv: Byta jobb!
Hur svarar du i mobilen: Ja hallå...  
Vem ringde du senast: Patrik   
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han spela på datorn typ..:P
Antal sömntimmar inatt: 6 typ
Sov du ensam: Nej!
Tycker du om din pappa: ja de är väll klart

Brukar du komma i tid: Kan vara väldigt duktig på de samtidigt som jag kommer sent väldigt ofta :P 
När mår du bra: När de händer roliga saker och jag får tillräckligt med sömn! =)
När blev du fotad senast: Njaa förra helgen tror ja
Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt blandat!
Vad tycker du om fötter: Tur att dom finns hur ska jag annars kunna gå ;)
Är du smart: klart jag är!!
Är du aktiv i skolan: går icke i skolan..
Vem/vilka saknar du just nu: Mina vänner i sandviken och gävle!

Favorit dryck på morgonen: hmm..kaffe, vatten m.m...
Rakar du benen: klart!
När brukar du gå och lägga dig: När jag är trött, när inte P tvingar mej se en film! :) 
Är du blyg: Nix, skulle behövas ibland :)
Sysslar du med någon idrott: Räknas trappuppgången till lägenheten?:)
Vill du hellre ha mail än brev: Nee brev är alltid kul att få :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: mm!
Har du spytt offentligt: ja tyvärr

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex
Använder du stjärnor eller kajal: kajal...?
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Patrik, familjen! Vännerna!
Är du nöjd med ditt liv: Ja de är jag väll, vill ha bättre jobb och så bara!!  
O inte, vad vill du ändra på: Skulle kunna vara mer sparsam..och trevligare för tillfället :D
Är du bortskämd: mjaa..ibland..vissa tycker de tydligen..





















pinsamt intryck


Var ju på intervju igår och de gick jättebra, känns de som iaf! :) MEN när jag ska in till chefen och prata så har jag en kaffekopp med mej..

"Välkommen hit" säger han.

"Tack så mkt!" Säger jag och slår ner hela kaffekoppen över hela bordet.


Pinsamt!


Skrivet av LillKarin 8 juli 2008 klockan 09:51

...



..brukar man ju säga. Vet inte riktigt om jag har haft skitkul idag men tiden har bara rusat förbi iaf, så jag antar att jag har haft kul på nått sätt?:)

Snart ska jag dra mej till intervju i spöregn, kul kul särskilt när man är en naiv unge som vägrar inse att de är faktiskt kallt och regnit ute och att vi faktiskt befinner oss i svea rike. Tar på mej shorts och linne, bra jobbat Karin!! Tur som jag har så är dom snälla på mitt jobb och lånar ut en jacka till

mej sen när jag ska dra, alldelens för stor dock men bättre de än se ut som en dränkt katt när man ska söka jobb! Kommit på en sak också, ska nog sluta med mina p-piller och byta sort. jag tål nog inte dom riktigt för jag har börjat att inte tåla mej själv nästan efter jag börjat äta dom. Minsta lilla grej så exploderar jag, känslig som bara den och om min pojkvän ska stå ut me mej är de nog dags att göra nått åt saken! Jag är ingen som retar upp mej på så mkt småsaker och gnäller för minsta lilla såå jag känner inte igen mej själv riktigt. Lite små pinsamt när man efter ett utbrott tänker efter vad fan man håller på med egentligen ;p

Meen frågan är bara när,  jag är rätt fullbokad med jobb hela dagarna såå jaa..Jajja nån dag ska man väll kunna lösa de! Snart så är min arbetsdag slut, sjukt..Känns som om jag skulle ha typ 4 timmar kvar eller nå..Skönt de! :)


Skrivet av LillKarin 7 juli 2008 klockan 12:53

för tidigt..


Nu är klockan väldigt väldigt tidigt på morgonen och Karin är väldigt väldigt trött....7 timmar kvar.....

Skrivet av LillKarin 7 juli 2008 klockan 07:54

meer fett!!


Shit vad sliten jag är idag! Håller på att tvätta, behövs de också. Fick nyss ett mess av P, som är på AIK matchen..fast den är väll typ slut nu. Han skrev iaf att han ska köpa pizza på vägen hem. Fett fett mera fett :) Men pizza är gott och är man bakfull så får man!! :) Böjar sju imorgon bitti, fan också! Kommer vara så trött , jag som ska på intervju måste ju se bra ut!!!!! Gillar inte att lägga mej tidigt heller så hur ska detta gå..

Tur att de finns smink!!! De kan göra underverk....



Skrivet av LillKarin 6 juli 2008 klockan 19:49

hälsosam


Åkte hem direkt efter jobbet igår, kom inte mer är innanför dörren så skulle man ner på stan igen, byta om, stress.......Blev en öl här och en öl där blev iaf askalas när jag skulle hem!! Hahaha de var en snubbe i baren som var så full så han ramlade rakt ner i golvet från stolen. Ska på intervju imorgon undrar hur de gååår :) Känner mej inte direkt hälsosam idag, dålig sömn hela veckan och party på de igår!!! Plus massa fettomat, de du Anna Skipper ;P men aja har iaf gått ner 1 kg den här veckan av de, så de kanske ni ska prova om ni vill banta :D Svulla imängder!!! :P måste nog ta några fler powernappar till jag ska tvätta annars kommer jag fan aldrig orka!!! =) Pussheeej



Skrivet av LillKarin 6 juli 2008 klockan 15:52

1 kg mindre


Ja då var man ensam igen på jobbet, B gick nyss eftessom hon slutar 1 timme före mej. Trååkigt....Vad ska man hitt på idag då tro? Blir de stora projekt eller slödag? De är frågan! Måste i vilket fall som helst hem och byta om m.m efterssom jag ej sov hemma inatt!

Ställde mej på vågen idag, har minskat ett kilo! Grattiis till mej! Med tanke på allt svullande med godis, pizza m.m. denna vecka tycker jag de är sjukt faktiskt :) Mcdonalds till frukost idag med B :) De är inte direkt så man tränar precis haha , sist jag satt foten på ett gym var i vintras i januari :D ( lat) 48 kg...Vill ner 3 kg sen är jag nöjd....

Fan vad jag är taggad till party ikväll, men jag planerar inget för de blir iaf aldrig som jag planerar, gillar mer spontana grejjer :)

Lite mer kaffe och cigg nu..Puss på ett tag



Skrivet av LillKarin 5 juli 2008 klockan 15:20

dvärglist



Nu är man ju ett litet flickebarn på 1,5 meter lång och 23 år gammal ;)..jag tycker att de är dyrt med busskort här i sthlm och så, fan nästan 1000 kr för en månad liksom!!  Nu är de ju så att man åka billigare, på ungdom .
 Nu är man ju rätt liten får visa leg rätt ofta, sååå vem fan tror att man betalar hela priset när man kan betala typ halva? Jag är 23 år och åker fortfarande på ungdom, DE mina vänner som Calle Schulman säger, de kallar jag DVÄRGLIST ;)

Skrivet av LillKarin 5 juli 2008 klockan 12:15

tårta


Snart blire tårta, Gött gött! Känner mej liite piggare, dona lite med make up så  man ser vaken ut också! Har kommit på att jag är faktiskt party sugen men tyvärr så händer de inte mkt ikväll känns de som. och folk som jag vill gå ut med befinner sej inte äns i samma stad tyvärr!!!..Tråkigt..Och så långt jag minns så skrev jag för några dagar sen ..kanske rättare sagt typ två :) att jag skulle ta de lugnt :) Aja tiden visar vad som händer!

HAH! jag slutar om två timmar redan, de ni! Nu blev jag överraskad, gööööött!!!



Skrivet av LillKarin 4 juli 2008 klockan 13:52

...

Inte likt mej

De är fredag men allt känns såå trist! Kunde liika gärna vara måndag.Är helt slut av all sömnbrist denna vecka och speciellt inatt! Tackar en viss person. Och därför blir jag ännu mer arg efterssom jag planerat att åka hem och sova i tid, vara pigg och fräsch idag men så blev inte fallet och de är inte mitt fel på långa vägar. Händer inget kul idag, jag håller på att somna vid datorn...jag sitter inte ens på bänken utanför jobbet och röker och dricker kaffe i solen och får färg nu när jag har lunch som jag alltid brukar, nä! För jag är såå less på allt just nu och massa folk så jag sitter inne vid datorn, som jag annars gör hela dagarna ändå..

Jag som jämt är glad och pigg, allra helst på fredagar!!Aja what ever! Shit happends sometimes..OM de inte dyker upp nått annat på vägen hem från jobbet, vilket jag inte tror så ska jag hem och ha en ego dag, sova och ta hand om mej själv, fixa naglarna m.m.!

Ja! De ska jag göra!



Skrivet av LillKarin 4 juli 2008 klockan 12:34

Lik


Ooooh fifjan vad jag är trött alltså..gick upp fem, sånt borde vara förbjudet! La mej efter elva också så man har inte sovit speciellt många timmar. Började ju sju imorse :S  Känner mej som ett lik, en vandrande zombie! Är inte alls på humör rent ut sagt!! Och de är tack vare vissa personer också! Hur i H*****e orkar man!?! Lägg kraften på nått annat, ni är vuxna människor. Och lägg er inte i andras liv. Fan väx upp!

Vad ska man göra efter jobbet då tro?Slutar fyra, blir nog bara raka vägen hem och typ sova! Man bor ju inte ett stenkast härifran heller precis..Bläää vad jag är på uselt humör, lika bra jag avslutar här annars kommer jag skriva en massa som man kanske ångrar...Or not! Pusshej ha en bra dag allihopa!



Skrivet av LillKarin 4 juli 2008 klockan 08:27

Galen nattvandrare!!!


Inte nog med att man ska upp sjuukt tidigt tack vare buss strejken, så man måste gå en bit från tunnelbanan till och från jobbet, man lägger sej sent hur jävla död som helst ( måste börja lägga mej i tid annars kommer jag vara ett vandrande kollie snart) Jag vaknar mitt i natten av de är nån som springer runt i mitt kök och pratar!!?? Blir hur skrajj som helst först sen kollar jag åt sidan på sängen, Patrik är borta! Vi har två dörrar i sovrummet en som går till köket och en som går ut till vardagsrummet, båda är öppna.. Så jag ser nån kuta förbi ena dörren intill köket och vänder, hör hur skåpluckor och lådor i köket öppnas och stängs. Jag har ju fattat att de är P som är där inne och röjjer men undrar WTF håller människan på med?? De är knappast nån nattmacka som ska göras i ordning i lugn och ro för de är hysteriska slit i skåp och dörrar och stressiga klampiga halv springs kliv fram och tillbaka...helt plötsligt så kommer han halv springandes in i sovrummet från den andra dörren till vardagsrummet och jag baras stirrar på människan, han börjar rota i lådor, garderober, börjar riva i högtalarna till datorn och typ står och petar på dom som att dom skulle vara farliga på nått sätt??? lika på dvdn, stereon och sånt som typ lyser...

Mitt upp i allt så sätter han sej på huk mitt på golvet, typ som en apa ni vet och börjar titta hysteriskt fram och tillbaka åt alla håll, och då börjar man ju tänka vem fan man bor ihop med?? ;P och jag bara ligger i sängen och tittar helt stum, jag kunde inte väcka honom för de vågade jag inte men sen så såg han ju så jävla rolig ut, som en dåre :D Tills slut kommer han mot sängen och sätter sej och helt plötsligt börjar skratta..

jag- vad fan sysslar du med?

P- hahaha..jag drömde nått skit roligt..hahahahah!!!

jag- roligt? vadå? (kuragömma då eller efterssom han sprungit runt och öppnat dörrar, kollat bakom dörrar å de ena med de tredje...)

P- hahaha alltså de kom typ pingisbollar emot mej hahahha dom typ studsade.de var nå laser..hahaa.

jag- eeh?va?..gå och lägg dej...du är ju inte vaken än..

Japp så kan nätterna vara hos oss ibland! Kommer aldrig glömma när jag sov över hos honom inte så långt efter vi blivit tillsammans och jag vaknar av att han sätter sej upp blixtsnabbt i sängen och börjar snacka finska i 190 typ! ( han är finne) och kollar åt alla håll! DÅ vart man rädd kan jag säga!!!



Skrivet av LillKarin 3 juli 2008 klockan 16:11

han ska anmäla mej


Jajja! Då var de jobbardag som vanligt! Segt men man måste ju. Ska iaf på intervju nästa vecka för nytt jobb så jag hoppas på de bästa ;) Jaa men hur började min dag nudå? En gammal bitter gubbe ringer in och vill komma till en adress, en anläggning vi ej har så:

jag: Tyvärr där har vi ej någon anläggning

gubbe: Jo de har ni visst!De har någon talat om för mej sörru!

jag: okej, de var konstigt för de är inget jag känner till, tyvärr.

gubbe: Aah  fast de har ni visste! Berätta för mej nu hur jag kommer dit!

jag: Som sagt, vi har inget där tyvärr.

gubbe: men ush! Dej vill jag inte prata med mer, koppla mej till nån annan! Du var såå otrevlig!

jag: Fast vi har ingen anläggning där så..

gubbe: KOPPLA MEJ NUUU!JAG VILL INTE PRATA MED DEJ ARROGANTA MÄNNISKA!!!!JAG VILL PRATA MED NÅN ANNAN OCH KOMMA TILL ******!

jag: Du kan ju prova att ringa..

gubbe: MEN HÖR DU INTE VAD JAG SÄGER!JAG SKA ANMÄLA DEJ OTREVLIGA MÄNNISKA!!!

jag börjar småskratta lite, vad ska man göra och försöker på nytt att förklara att han kan ringa ett annat bolag men de går inte fär människan är rabiat tydligen.

jag: Ring till..

gubbe: JAG SKA ANMÄLA DEJ!!!

Aja de gick inte att prata med människan och han fick prata med min kollega och fick lika mkt hjälp där och hon fick typ inte en syl i vädret hon heller.Jag kanske ska ta och ringa typ klädbutiken ZARA eller HM och säga att jag vill komma till deras butik i typ Hässelby ( där dom absolut inte har någon butik) och börja skrika när dom säger de att JAG SKA FAN ANMÄLA ER! För vad? Informationen ? ;P Ja nu förtiden kan man visst anmäla folk för vad som helst tror ja! Haha..

Aja så var de med de, slutar 18.00 idag. blir hem på en gång, slappa,städa m.m..kolla om de finns nån tvättid innan helgen.kom på att jag tagit tvättid då och vet med mej själv att de orkar jag inte då! :) En lön skulle sitta fint nu men de är ju ett tag tills dess...Blir jobba and no more party för min del ett tag framöver! Surt men sant! Nu ska jag leta efter nått gott att äta.. Pusshej!



Skrivet av LillKarin 2 juli 2008 klockan 17:30

sommar och sol


Vaknade sjukt sent idag så inatt har vi sovit som stockar. Kunde inte hålla ögonen öppna igår när vi kika på film, jag försökte verkligen!! :) . Så är de jämt när vi ska kolla film, jag somnar..Stackars P! :) Ledig idag också, aslite pengar, de här suger!!!...kan fan inte bli värre..eller jo de kan de men ändåååååå!!! Jobbar iaf imorgon..börjar bli rätt segt att bara glida omkring! Tiden går liksom lite snabbare när man gör nått om dagarna! Håller på att skriva brev och ska försöka fixa ersättning av quatar airways, flyg ALDRIG med dom, riktigt skitbolag måste jag säga...en ren mardröm att åka hem till sverige från bangkok . Aja nu måste jag köpa cigg och sånt, är så rastlös! Pusshej

Skrivet av LillKarin 1 juli 2008 klockan 15:08

3 dagars ! Läs de är asroligt


jaaa, jag är en hemsk människa haha..

ska försöka summera ihop hela helgen här eller vad de kallas.

Fredagen, Snaps med Linn, Sofie och massa folk Drog vidare till scandic vid stureplan sen drog jag och Linn till dublin, Dygnrak haha :D

Lördagen. Fridays med Linda och Magnus, vidare till sturehof och till sist Laroy. Patrik min plutt kom till sist också :)

Igår, söndagen...Jaadu. Gick och mötte Patrik Micke Marcus Danne och Lin , tog en öl, vidare till Amaranten, sen kika fotbollen. Sattsade tjugo kronor var, jag trodde de skulle bli 2-1 till spanien men icke!!! :P Men kul vare! Tills sist gick vi till ett ställe på odenplan ..Igår var..Jaaa ganska sjuk dag!!!

Marcus gick in i en glasvägg hahahahahha...Jag pissa på mej nästan, så mkt garva jag...Inte nog med de...hahahahahha....Jag Patrik och Marcus går på vägen, Marcus har sin cykel med sej och Patrik och Marcus gick och fylldiskuterade nån jävla politiker typ...Helt plötsligt bara smäller de till och de var Marcus som gick rakt in i ett elskåp!!Hahahahah!! som liksom sitter uppe på en vägg och står ut, väldigt stor också!!Hur i h*l*e*t* kan man missa!!!???? Och han flyger med cykeln åt sidan och bara ligger där på backen. Jag och Patrik typ stog dubbeltvikta och bara garvar, jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Och Marcus bara ligger och tjuter av skratt där nere på backen hahah..Så alla vet , han slog sej inte iaf!! :) Förstår ni hur jävla roligt de såg ut eller!!! Man går och pratar och mitt uppe i den hetsiga politikdiskussionen så bara smäller de och våran kompis flyyyger iväg åt sidan med den där cykeln också!!!! hahahaaha jaa de är så kul, jag har legat och gapskrattat för mej själv i sängen hela dagen när jag tänker på de..

Både jag och Patrik är lediga idag så vi har legat som två kollie och käkat pizza och glott tv. Patrik har även gjort de tjugonde försöket till att ttta på en film som han somnat till alla gånger, Så sant så, nu har han legat och snarkat igenom hela filmen där ute på soffan haha...filmen är slut och han sover fortfarande. Och ni vet innan man liksom trycker igång dvdfilmer så är de alltid nån sån där finurlig truddilutt som går om och om och om hela tiden tills du trycker Spela filmen typ..Sååå nu håller jag på att bli tokig av den där finfina melodin där ute som gått igång nu igen efterssom filmen är slut så jag ska nog springa och stänga av nu annars så skuttar jag väll omkring här snart och nynnar melodin efterssom jag kommer bli galen av den...Den har spelats alldelens för länge nu och efterssom Patrik sover så slutar de aldrig spela.......Aaaa jag måste stänga av NU!

Skrivet av LillKarin 30 juni 2008 klockan 15:55

tvådagars

Tvådagars

Nu är man allt liiite seg efter tvådagars utgång , men kul har jag haft iaf :) Igår blev de först fridays sedan sturehof och till sist laroy, trevlans trevlans. Kom dock hem i tid igår efterssom Patrik skulle upp imorse till jobbet och tur är väll de så man inte är nå bakis :) Undrar vad de blir idag..bara ta de lugnt tror ja, ledig imån känns sååå sköönt de också fast jag vettefjan vad jag ska hitt på om alla jobbar...De återstår och se...Puss hej så länge!

Skrivet av LillKarin 29 juni 2008 klockan 12:48

...

nu är jag full...

...och typ sitter i mörkret...nu ska jag lägga mej i sängen me min älskling som är nykter...stackaree....;) gooosigooos :)

Skrivet av LillKarin 29 juni 2008 klockan 01:12

feest

taggar!

Ikväll ska de drickas vin med Linda och Magnus på stureplan! Hoppas darlo kommer också, han är ju så trött idag..vissa pallar visst inte trycket ;P Sitter och vaknar till liv för tillfället, man var ju ut igår också så...menmen man är ju ung så man klarar de mesta :) Fan jag har knappt fått i mej nå mat idag, icke bra! Köpte sjukt mkt på Mcdonalds till mej och B på jobbet! Var såå hungrig, meen de enda jag fick i mej var en liiten cheeseburgare och colan sen var man proppmätt och är typ de fortfarande!!!! Förstår inte....Aja äter chips nu iaf de går ju i :)  Ledig imorgon, gött! dåå ska jag sova och sova kan jag lova. Var inte igår man fick ligga i sängen och dra sej precis...Har alltid haft nått som ska göras så man måste upp i tid men icke imorgon!

Fan jag vill ju att C ska följa med ikväll!! Var ett år sedan jag festade med henne nu!I miss you and våra sjuka grejjer!!! Våran bästa humor haha. vi satt och sjöng trollkarls låten på tunnelbanan igår, sjukt kul :)

Skrivet av LillKarin 28 juni 2008 klockan 19:03

Camilla

samtal med C

Camilla- Vad hade du på dej igår nudå?

Jag-Den viiitaaaa Har rött idag sjukt bra

Camilla- Haha...rött...Syndens färg

Jag-Hahahah...jag är synden själv hahaha..Familjens svarta får.....Nattens fara..kvällens osäkerhet...hahahaha

Camilla- Hahaha...

Jag- Fan vad jag är bra jag borde bli poet

Camilla-hahahah ..vad är de för fel på dej?

Jag- Poet ska jag bli!!!

Camilla-haha aa jo tjena...

Jag- fan jag borde bli kändis....

hahha snacka om att man var trött och rastlös på samma gång :P

De är bra att man har höga tankar om sej själv ibland....;)


Skrivet av LillKarin 28 juni 2008 klockan 18:52

bakis

Bakfull?
Skojja inte..Är sååå seg idag men de är ju fest idag också så de är bara att bita ihop och köra på :) Är på jobbet för tillfället men fyra åker man hem och laddar för kvällen igen :) Linda och Magnus är här, får se om de dyker upp nå fler folk och joinar. Sjukt kul igår måste jag säga...och herregud vad rund om fötterna man var! :D Aja de får man vara, sådeså. var ett stort projekt att komma till jobbet idag, glömde portkortet hemma så nu är min snälla chef på väg hit för att ge mej ett kort annars kommer jag inte kunna ta mej härifrån förrän på måndag och de skulle ju inte vara så trevlans att bo här över helgen!! Måste ju larmas och sånt ni vet!!  Snart får jag åka hem..snart så..inte en människa som ringer heller...(sitter i växel) ...Nej nu ska jag fixa tidrapport...sen ska jag fanimej hem!


...

Torsdag!

Jajjemen och de betyder att lilla jag är ledig imorgon :) Då ska de tvättas, träffa S som jag hyr lägenheten av, träffa Camilla som kommer hit ikväll till sin syster. KAN bli party också, jag är jävligt taggad iaf!! Och de vet jag att du också är innerst inne Camilla lilla..

På lördag blir de jobba, sedan träffa Linda och Magnus som kommer hit, dricka vin och jag ska fanimej tagga till dom så de blir en krogrunda på kvällen :) men vin ska vi dricka iaf, de ska vi! Ledig söndag, gud så skönt..och kan bli måndag och tisdag också som de ser ut nu iaf! Långhelg fan va najs! Sen att jag förlorar pengar är en annan sak...MEN jag är såå trött på att jobba, så de gör faktiskt inte mej något just nu, klarar sej gör man iaf! Måste hitta ett nytt roligt jobb för de här håller inte.. Men de kanske löser sej, jag har en väldigt snäll vän...Men jag ska iaf sätta mej och skicka iväg lite ansökningar och skit här någon dag...Slutar om 25, skönt!


...

hemgång!

Ååå vad jag är duktig som har klarat mej genom den här dagen. Den har varit väldigt låång måste jag säga men nuså äntligen så ska man få åka hem, krypa ner i soffan och bara lata sej :) Börjar sju imorgon bitti igen vilket jag absoluut inte ser fram emot, de enda som är bra är att man får gå hem tidigt ! Är ledig på fredag de ser jag verkligen fram emot :) Måste styra upp en bio kväll här snart och gå på SATC. Undrar om min darlo vill följa med?:) Tror nämligen inte att han är jäätteintresserad av den filmen meen han kanske ställer upp, vem vet ;) måste boka tvättid idag också, har märkt att de inte är världens lättaste att få där vi bor tyvärr ..Maaaah 20 min. kvar sen ska jag hem hem hem!!! SKÖNT!

Skrivet av LillKarin 23 juni 2008 klockan 15:38

...

Fri en timme :)

Har snart lunch då får jag äntligen en timmes avbrott i den här väääldigt jobbiga dagen. Känns som jag aldrig kommer klara av den här sommaren här! Gaaah hände rätt sjuuka och pinsamma saker den här helgen kan jag säga!! haha vilket fylleri! Tänker dock inte avslöja något!! :) De är nog en av dom, eller de är fan den sjuuukaste midsommarhelg jag varit med om...!!HAHA! Tror nog min pojkvän var den normalaste av allihopa.

Minns förra midsommaraftonen, jag och L var hos mej och festade, gled ut på stan på krogen, helt dött!!! Vi festade på iaf och röjjde...var på söder, men de var skojj tills jag märker att mina nycklar är borta, visste inte hur fan jag skulle våga säga de till L, vart skulle vi ta vägen!!! fattar inte vart och när jag kunde tappat dom. Slutade iaf med att jag fick betala 4000 kr.  för ett nytt lås och allt. De var min shopping den månad de!! Tackar så mkt! Nu är jag fri en timme och de ska jag njuta av ! :) Puss heej

Skrivet av LillKarin 23 juni 2008 klockan 11:29

bättre förr


Jag är sååå  j*la trött så jag somnar verkligen snart!Var mkt bättre förr när man gick i skolan och hade sommarlöov, behövde inte ta något ansvar..då fick man ju sova på morgonen iaf!

Var på landet hela helgen, de var ju verkligen fyllelsag där ute om man säger så! Hur mkt folk som helst som slira omkring haha jag garva hur mkt som helst!  Själv var man inte heller speciellt snygg haha....Så nu är jag rikgit sliten, kom hem rätt sent igår och sen började man jobba sju imorse :/ Blir soffan och tvn sen när jag kommer hem kan jag lova!! jag vill ha semester igen hihihi inte bra jag har jobbat hmm...10 dagar kanske  sammanlagt sen jag kom hem från thailand :) jag är så laat!! Nee nu blir de smalmat igen, känns som man gått upp efter all god mat i helgen!

Jag måste verkligen säga att jag MÅSTE ha ett nytt jobb efter sommaren...pallar verkligen inte detta mer. Trivs inte för fem öre och de är ju bland de viktigaste att man gör!Hur kunde jag  hamna här!!???!!!!  åå nu ska jag ta en kopp kaffe och försöka klara av den här ootrooligt jobbiga dagen..Usha jag är fortfarande bakis efter tvådagars i helgen ;P



Skrivet av LillKarin 23 juni 2008 klockan 08:19

...

Sex and the city

Skrev ett långt jävla inlägg här tidigare som bara försvann, tack för den! Sitter på jobbet och kopplar omkring, känner mej för tillfället riktigt less på detta nu och vill bara hem och vara ledig! Har dock varit ledig hela veckan och de här är enda dagen jag jobbar hihi..lat som man blivit ;) Linda var och hälsade på i måndags till tisdagen, blev vinpimpling på måndagskväll, east,fridays...Tisdagen blev shoppingdag. Köpte två fina klänningar såå nuuu har jag beslutångest för jag har redan köpt en ny klänning i bangkok som jag tänkte ha på midsommar men efterssom jag köpte en as snygg ny klänning i  tisdags så vet jag inte vilken jag ska ha!! :S men de löser sej...Slutar 18.00 idag så detta kommer bli en låång eftermiddag. Efter de ska jag till Ps jobb och hämta nycklarna till hans mammas lägenhet för att sedan åka hem och hämta packning till helgen och sedan tillbaka till stan till Ps mammas lägenhet för de är där jag ska tillbringa natten, blir tydligen hämtade åtta imorgon bitti där för att sedan bege oss till landet! ÅTTA!.. 

Så här kommer de icke bli någon tid över till shopping för lilla mej som jag hade planerat! Kanske lika bra..Slipper man pappas gnäll om att man slösar pengar hela tiden hihi... Nu snart så har jag fikapaus vilket ska bli riktigt skönt för just nu håller jag verkligen på att somna, skulle typ behöva tandpetare som håller upp ögonen eller nå...Jaa så illa är de..Zzzzzzzz..Sverige förlorade tydligen igår igen, vilka sopor ;P Själv kollade man Självklart på sex and the city maraton på trean ;) Hoppades få se premiären på bio på lördag MEN ICKE!

För vi ska ju vara på landet.....

Men de är ju såklart fotboll i helgen Ååå vad roligt jäätteroligt! Glöm de grabbar...Här ska de firas midsommar! Hoppas bara vädret blir najs för jag SKA ha klänning! Nu är de min tur att ta fika paus, vilket blir rökning och kaffe på bänken som vanligt! MUMS! :)


Skrivet av LillKarin 19 juni 2008 klockan 14:47

.....

I wanna dance with.....

Yoooou....Åååå jag är sååå dans sugen känner mej verkligen taggad till att gå ut och dansa!!!!sjuka ner sej totalt med nån av brudarna, var sååå länge sen jag träffade mina absolut bästa, riktiga bästa vänner nu!!!! Men imorgon kommer en av dom bästa, Linda!!!! :) Fan vad kul!

Är ledig hela nästa vecka, de ska jag verkligen ta vara på!!! Sen börjas de..jobba 5 dagar i veckan iiiiiiiiiiiiiiiii...........de tog verkligen emot att skriva de där, jag har verkligen blivit såå slapp och bortskämd... ;) Nu har jag städat och donat med de mesta i lägenheten iaf, så nu är kläderna upphängda i en garderob iaf, inte ihopknölade i en resväska, noo mooree!!!! :) Trivs bara mer och mer i lägenheten, de är såå skön!! Och snart kommer my man hem från jobbet med gooodiiis till mej...hoppas jag iaf :) Jo men de gör han...HAN MÅSTE!!! jag känner ett sådant stort begär av godis! Åååå jag känner mej såå urflippad lalalalaa..Blir så när jag är själv :)Mor var här idag de var riktigt trevlans, var först i lägenheten och hon hjälpte till att städa lite och sånt, sen åkte vi in till stan och åt på Patriks jobb, han bjöd :) Satt i solen och åt en riktigt god räksallad, Mums!

2-1 till spanien igår, men de kännde man nästan på sej att Sverige skulle förlora på nått sätt..Spanien är ju så sjukt bra!!!!Grillning var de också gott gott....Sov hos Ps pappa inatt så jag tog med mej massa väskor därifrån imorse till lägenheten..Kollade i dom i går kväll, de var som julafton hihi..Saker man typ glömt totalt att man har...massa kläder och sånt :)

Hmmm...Kom hem nån gång nurå med gooodiiiis...affären här har stängt:/ orkar absolut inte ta mej till statoil plus att de inte är så trevlans område där...:S

Nu ska jag kika om de går nån bra film på tv ikväll eller om vi har nån rolig, köpte massor med filmer i thailand :)

Pussinuss

Skrivet av LillKarin 15 juni 2008 klockan 21:39

heeelg

heeelg

japp nu om nån minut bara så får jag min helg :) då blir de grillning och fotboll tyligen :) är så glad för min lägenhet älskar den bara mer å mer för varje minut :D

Imorgon kommer mamma de ska bli mysigt :) hoppas de är varmare ute nu än imorse var sjuuukt kallt!!! Vart tog värmen vägen? Jag är rätt så trött idag, höll ju på att plocka i lägenhetn går till sent, sen när jag vääl somnat in riktigt så ringer min vän C fuller två på natten..kanske somna tre sen igen..sen så ringer Ps kompis från bangkok vid fem sex på morgonen kanske..AAA!!! De är ju fem timmars skillnad där meeen då kanske man ska räkna ut först hur mkt klockan är här innan man ringer?:S upp halv nio helt död till jobbet men aja nu ska dra såå ha en trevlig kväll allihopa! Pussssssssssss

Skrivet av LillKarin 14 juni 2008 klockan 15:59

flytta med tuben

Snart börjas de!

Slutar om 1 timme ska bli så skönt för då startar flytten !! :)Blir nog några vändor med tanke på att jag ej har någon som kan hjälpa till med bil ikväll  så de blir tunnelbanan :/ Meeen jag vill flytta NUUU  så de så :)

Blir till att dona hela helgen, jobba en sväng imorgon sen fortsätta flytten sen på söndag kommer mamma, så då ska jag leka med henne :) ÅÅ jag vill vinna biljetter till VIP premiären av Sex and the city :) Skulle vara askul, men annars så får de bli att gå på vanlig bio för den filmen ska jag absolut se! :)  Aja kommer mera sen puss heej

Skrivet av LillKarin 13 juni 2008 klockan 15:01

nödvändig/onödig info :)

DIVERSE:
Namn:
Ida Anna Karin Söderlind
Födelsedag: 9 December
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Ett blått ett grönt
Hårfärg: Blondie
Längd: 155 cm
Höger/vänsterhänt: Höger
Värsta ovanan: Röker och har nyss lärt mej dricka kaffe  :(
Stjärntecken: Skytt
Sko stl: 36/37
Är dina föräldrar skilda: Ja..eller dom var aldrig gifta men aja.. :)
Din svaghet: Har väldigt svårt för att INTE handla skor :) Godis.. ;P
Dina rädslor: Att någon nära försvinner, krig
Det första du tänker på när du vaknar: Frukost!!

FAVORIT:     

Färg: Lila militärgrönt rött                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Mat:Taacoooos!!
Djur: Katt

Glass: Lakrits
Godis: Hallonmumrikar :)
Affär: Massor..
Sallad: Grekisk så klart!
Skådespelare: Julia Roberts
Låt: Do do do.. :) San franscisco
Nummer: 9
Tuggummi: extra
Helgdag: Julafton!!! såå myigt =)
Årstid: Sommar absolut!!
Tandkräm: Colgate eller nå..
Radiostation: NRJ och voice
Doft: Älskar Armani code..

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
Miljonäär :)
Hur vill du dö: Vill inte dö alls..
Vem av dina vänner är mest lik dig: Linda Camilla Johanna
Vem är högljuddast: Camilla skulle jag tro ;)
Vem får dig mest att skratta: Linda Camilla Johanna Tanja Linn                Vemhardukänntlängst: Johanna                                                            Vem är blygast: Guuzen Linda kanske :)

När grät du mest: När min bästa kompis Sandra dog ;(
Värsta känslan: När nått inte är som de ska..
Vart vill du bo i framtiden: I barceloona min älsklingsstaad :)              
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: vara mer sparsam
Hur länge tror du att du kommer leva: Ingen aning ska nog bli lite mer hälsosam :)


HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Ja
Blivit dissad: ja
Rymt hemifrån: Japp
Föreställt dig ditt ragg naken: JA!
Skolkat: Jao de var väll de ända man gjorde med Linda på högstadiet :D
Tänkt på självmord: nää
Sovit utomhus: yes
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Ja
Velat bli modell: jaa!
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Väldigt mkt...
Sett en död människa: nope
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: Ja
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Snattat: Ja när man var fjortis,Fy vad pinsamt!
Retats: Ja
Blivit nerslagen: mmm...

DU:
Svär:
För mycket
Sjunger bra: jaa såklart, tänkte sattsa på sångkarriär! ;P
Duschar dagligen: jao
Vill gå på högskola/universitet: Ja om jag en vacker dag vet vad jag vill plugga till
Vill gifta dig: Ja självklart!
Tror på dig själv: Ja de är väll klart!
Kommer överänns med dina föräldrar: Ja oftast
Gillar åska: nej nej nej!
Spelar något instrument: Inte nu men spelade cello 8 år, kan spela nån truddelutt på piano också :)
Äger en iPod: Nej tyvärr
Ber: Har hänt
Går till kyrkan: nee bara om de är något särskilt
Sover med gosedjur: jaa med patrik, han är mitt gosdjur ;)
För dagbok: Blogg
Dansar i regn: Ne men de är säkert skönt

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Cola
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds
Choklad/vanilj: vanilj!
Jordgubbar/blåbär: lätt jordgubbar
Kött/veg: Både och
Tv/film: tv
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: mexikanskt
Kakor/paj: Kakor
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt:
var väldigt länge sen jag prova men har kunnat iaf...
Skriva med båda händerna: ja men de blir ej tjusigt med vänster :)
Vissla: ja
Blåsa en bubbla: Jorå
Rulla din tunga i en cirkel: hmm.. ja..?
Ha dina ögon i kors: haha ja men de är obehagligt
Nudda näsan med tungan: Nee
Dansa: Jaa de är livet!
Äta vad du vill utan att oroa dig: Ja men äter helst nyttigt

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade:
Patrik..
Du pratade i telefonen med: mamma
Du kramade: patrik
Du skällde på: patrik
Du sportade med: med mej själv tror ja..

SENAST DU:
Skrattade:
igår kväll..har inte direkt vaknat till liv än ;P
Grät: Hmm förra veckan tror ja
Tuggade tuggummi: Igår
Drog ett skämt: Igår..

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
En fet bilparkering
Lyssnar du på musik nu: Nää..
Vad har du på dig: tunika och leggings...

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
mm kanske..
Mirakel: Jaa
Magi: jorå
Kärlek vid första ögonkastet: Japp
Gud: yes
Satan: Nej!!
Spöken: Mjoo..
Tomten: Ja klart :)

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
Just nu spanien
Hur många plattor äger du: många..
Hur många kuddar sover du med: Ja många
Dricker du mjölk: typ aldrig
Personer du hatar: alla falska..
Tror du gud är en tjej:
Hur många signaler innan du svarar: beror på..
Vad borde man uppfinna: ett gratis körkort till mej.. :)
Är du ett hälsofreak: hehe nää..
Vad är det värsta vädret: regn och snöblask, storm..

Skrivet av LillKarin 13 juni 2008 klockan 11:33

sovmorgon

Försov mej? Sov över?

Solen börjar allt titta fram lite smått nu, kan bli en skön kväll ändå :) Inte långt kvar till hemgång, är så seg idag har inte sovit så bra inatt plus att jag la mej sent, ( vilket kan bero på att jag försov mej)..Jag brukar inte säga "försov mej" jag brukar jag jämt säga " jag sov över" alltså: Jag sov över tiden jag skulle gå upp om ni förstår. Men jämt när jag säger "sov över" så frågar jämt alla " Jaha..okej..Vem sov du över hos då?" Daah..jag kommer inte från sthlm från början, så man säger ju olika saker, ingen av mina nära och kära i sandviken och gävle som jag kommer ifrån undrar men typ alla i sthlm gör de muahaha..

Aja 15 min kvar nu, börjar bli hungrig, sugen på nått gott men men man kör ju "smalmat" nu för tillfället ;) Undra vad man ska hitta på ikväll?Hoppas min honey slutar rätt tidigt iaf ;) Imorgon har vi lägenhet!!!Weehoo!!

har jag skrivit de förut eller? ;)


Skrivet av LillKarin 11 juni 2008 klockan 16:47

regn

Ush för regn!

Har nyss haft min lunch,minde än 4  timmar kvar på jobbet nu typ sen slutar man!Sköönt...Pratade nyss med L och hon kanske dyker upp på fredag :D

Vill inte att de ska regna mera nuuu..solen vart är duu.?? Trodde de skulle klarna upp som igår så jag har kjol på mej meeen inte än så länge har de gjort de iaf :S Hoppas de blir sol till helgen

Är väldigt sugen på att färga håret ( som vanligt)..till bruunt men jag trivs väldigt bra i blondt också och så är de så jobbigt att färga utväxten när man har brunt efterssom jag är så ljus egentligen. Aja Vi får la se.. :)

Just nu ser de ut som att jag kommer vara ledig heeelaaa nästa vecka, vilket kan vara vääldigt skönt så man kan sova länge :) Men jag får också lite ångest när jag tänker på hur mkt pengar jag förlorar, men finns de inge jobb så kan jag inte göra såå mkt mer.. 


Skrivet av LillKarin 11 juni 2008 klockan 13:38

...

Prasselgumman

Sitter på jobbet idag igen som vanligt, råkade dock försova mej imorse så jag kom 40 min sent :S sorry ;)

Vaknade en timme försent så jag var tvungen att stressa!Stress stress stress...Bor ju hos min pojkväns mamma nu efter resan och min resväska och allt står huller ombuller i sovrummet, så man hittar inte de man behöver på en gång ibland. Så jag stressar för fullt och hittar inte de jag ska ha så jag får riva i alla påsar väskor handväskor, allt! Till slut hör man nån hes morgonröst från sängen: "Gud vad du prasslar, de går ju inte att sova"...Men jag hittar inte mina saker ju..går en minut typ " Alltså nu har de prasslat i en halvtimme, kan du inte gå in på toan och prassla?" ( han menar allt riv i påsar och väskor)..men jag har ju mina saker här inne..ska jag riva med mej hela resväskan in på toa?!? jag tycker att de är askul och garvar.."prasslat i en halvtimme" jo tjena...

jag "prasslar" vidare iaf för jag måste ha vissa saker..de går några minuter till tills jag ser ett litet huvud titta upp från täcket "Är de du som är prasselgumman?" " Gud vad du har prasslat..jag har ju sovmorgon" Allt detta säger han med ett leénde och jag tycker de var skitkul :) han tycker ju som sagt väldigt mkt om att sova den där P :) har aldrig hört någon säga "prasslat och Prassel" så många gånger under några minuter hahaha...

Imorgon är de torsdag fan va skönt de ska bli med egen lägenhet! :) Ledig imorgon också så de är asnajs! Kanske kanske kanske min bästa vän L kommer på besök.. Annars så får de bli väldigt snart iaf. Saknar henne såå sjukt mkt! Måste ha en stor L-dos nu :)

nu rökpaus...Mvh / Prasselgumman





Skrivet av LillKarin 11 juni 2008 klockan 10:14

skavsår

Skavsåår :(

När jag fick gå på lunch så tänkte jag att istället så gårjag till en annan affär så jag får en liten promenad i solen mm visst de var jätteskönt tills  jag hade gått en bit och känner hur jag börjar få värsta skavsåren av mina nya skor.. :(

Handlar lite bantar "mat" , tänkte prova ett tag nu :)

Och på hemvägen kunde jag typ inte alls gå, gick som om jag skulle varit höggravid eller nått ;P Så nu bara längtar jag till jag kommer "hem" och får ta av mej dessa såå fruktansvärt obekväma skor, får gå in dom en annan dag..säkert :)

Slutar snart iaf de ska bli såå skönt, snart är de torsdag då får jag nycklarna till lägenheten tjohooo :)



Skrivet av LillKarin 10 juni 2008 klockan 16:32

...

Kaffe och ingen tändare...


jag som skulle ta en cigg på bänken och dricka lite kaffe meeen ingen, absolut ingen på mitt arbete har en tändare eller tändsticksask!!??!!Den enda som har de är spårlöst försvunnen på lunch såå de är bara att sitta kvar här inne med endast kaffekoppen!

Jag dricker inte ens kaffe..vad håller jag på med?! Men de är nått med de här jobbet som gör att jag blir sugen på kaffe..hm..jajja, pigg blir jag iaf :D Snart har jag lunch, har inget med mej så de blir en liten promenix till willys! Kanske ska börja banta lite??=) alltid bra att vara smal! Muahaha vi får la se om de blir att inhandla lite diet mat ;) Nä de är nog lika bra att jag väntar med att skriva tills jag fått mat i mej för nu blir de mest bara massa svammel ser jag :) 






Skrivet av LillKarin 10 juni 2008 klockan 12:13


lägenheten

Sååå himla glad är jag idag! Jag har fått en lägenhet!!! Tack S, du blev min räddning absolut! Flyttar in redan i veckan ibland har man flyt! :) Billigt och stort, sånt gillar jag :D

Gick till Ms jobb efter jag kollat på lägenheten och träffa min P och där blev de några öl, och de vart väldigt sent, sov vid 1 inatt kanske och vakna av mej själv 6 imorse, TACK! Jag som inte började förrän 9 imorse och jag kunde inte somna om! Men jag var så glad för lägenheten så jag låg bara och tänkte på den och hur fint de ska bli! :D Och så får jag en stor balkong, älskar balkonger!

Nu blev jag toktrött helt plötsligt..och jag ska jobba till 18.00...hmmm...zzzzzzzzz.....Imorgon ska jag jobba läänge lääänge plus att jag börjar sju på morgonen så de blir läggdags tidigt..och jag antar att jag inte får kolla på gossip girl heller för den här "spännande och VÄÄLDIGT viktiga fotbollsmatchen"...Jag är ingen fotbollsmänniska så jag känner mej inte direkt tvungen att kolla bara för att de är Sverige, klart jag hejjar på dom, Självklart! Meeen jag kollar mkt mkt hellre på Gossip girl ;)


...

Lägenheter hallåååå...

Jaa de här med lägenheter i sthlm är ju inte VÄÄRLDENS enklaste..Har fått ETT mail och de hade inte nått av mina önskemål.Om jag skriver en maxhyra och skriver hur länge jag vill hyra..Varför då skicka ett mail med ett erbjudande med DUBBEL så hög hyra som jag skrev att jag har råd med och HALVA tiden som jag vill hyra??!! onödigt.. jag skriver då tillbaka ett mail och tackar så mkt för erbjudandet men att de inte var av intresse, för dyrt och uthyrningen var för kort och hoppas att de löser sej iaf..Men budskapet gick inte fram han skriver då tillbaka att lägenheten är jättehäftig och jag kan betala liitemindre..men då är ju jag iaf bostadslös igen i 1 1/2 månad...njeedu.Sen ETT samtal där han vill hyra uti minst ett år (fast jag skrev bara över sommaren)plus att jag ska jobba ÅT HONOM?? jag har ju ett arbete hallåå?? Nu klagar jag väldigt mkt här men de ända jag vill är att hyra en lägenhet över sommaren till högst de pris jag skrivit=)...Har suttit och kollat på mobilen konstant sedan klockan 13.00 idag typ.:) snälla ring.. och var seriösa...;)

Tänk om jag var miljonär då skulle jag köpa en skitsnygg stor lägenhet i stan..Men de är jag inte tyvärr hihi...



Skrivet av LillKarin 9 juni 2008 klockan 15:26

första

Första inlägget! ;)


Tänkte prova på de här med att blogga... =)

Tänkte att de kanske kan hjälpa mej med min rastlöshet här på jobbet efterssom jag sitter still framför en dator heeelaa dagarna!! :S Och sitta still är inte min starka sida. ;)

Har snart varit hemma i sverige i två veckor efter min långa tripp i Asien och börjar redan tröttna på att jobba, illa illa!de är ju så härligt att vara ledig :) Men långtråkigt dock när alla andra jobbar :)Hur ska detta gå!?!Men man behöver ju pengar så vad gör man inte..Letar lägenhet för fullt, har lagt ut annons idag men inget mail har ramlat in än så länge och inte ett pip i mobilen så långt ögat kan nå, och jag som är såå ivrig och vill att allt ska hända på en gång sitter och skruvar mej för fullt på stolen!! :)

Längtar till söndag då mina kära föräldrar kommer hit på besök bara för att hälsa på lilla mej =) har inte sett dom på över tre månader nu så de ska bli skojj!

Skriver lite mera snart, de här med blogg var ju rätt skojj faktiskt :)

Puss heeej




Skrivet av LillKarin 9 juni 2008 klockan 14:07


Då hade man en blogg här också

Jajjemen! Har även en annan blogg också just nu så får se vem jag behåller.. :)
www.metrobloggen.se/LillKarin  är den iaf om ni vill kika :)

Sitter på jobbet nu iaf får gå hem om ca 20 min. Eller gå och gå..blir buss (passa på innan natten till torsdag då strejken går igång igen) sedan tunnelbanan...Men jag förstår at de blir strejk, skulle AALDRIG i hela mitt liv jobba så där som dom gör med dom tiderna, nee vet du va! :) Dom är ju också människor. Jajja skriver väll mera sen pusshej på en stund

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0