Tillbaka efter julen

Då var man tillbaka i sthlm efter julhelgen i sandviken ! :)
Ganska sliten måste ja säga..Låg som ett lik i soffan hela kvällen igår å somnade på soffan också..
Sitter på jobbet nu oc börjar vakna till efter lite kaffe.

Har haft en trevlig jul, var hos Moster på julafton efter de åkte jag hem till Linn å de blev en utgång :P
Juldagen var jag hos Hanna och de blev en utgång även denna kväll :P
Men jag hade askul iaf :) Har fått jättefina julklappar :)

Vad händer på nyår? jag har inte en aning fortfarande, vet inte hur jag kommer jobba dagarna innan de heller, har inte stor koll på saker nu inte :P

Trodde jag tappat mitt busskort också så jag har vänt ut å in på mina väskor, allt, betalat tunnelbanan å bussen med min mobil, de var ju rätt onödigt eftersom jag stack ner händerna i tröjfickan nyss å vad kände jag där om inte mitt busskort :) som sagt inte stor koll nu..

Måste hitta en snygg blåsa till nyår också fast jag inte ens vet vad som händer....kanske inte ens blir fest kanske blir lugnt vem vet?? :P

Jajja ska dra i mej lite mer kaffe nu..pussheej

nu har jag kommit i land :)

Kom i land idag igen då, jag ville stanna ju!!

Åkte båt i fredags till Tallin, fin hytt och god mat! :)
Var bra drag där, men P var lite sjuk så de blev lugnt för oss.
Kom till Tallin på morgonen och gick till hotellet, 4-strjärnigt hotell, jättefint !! :)
Hade ett "vattenland" med bar så där låg jag i en bubbelpool och pimla drinkar, häärligt :) Gick även på badmassage, och där knoppa man ju haha, var så skönt :)

Blev en utgång på lördagen, och så var man upp å shoppade igår, stressa som fan  ko nästan fär sent till båten :P

Gungade som fan på båten igår, värsta ovädret ute så ja vart ju rädd :P
När man gick såg de ut som man var klapprak haha
Fick sjösjukepiller i receptionen men de hade tydligen gungat 100 gånger mer efter jag somnat, tur att jag sov annars hade jag suttit orolig hela natten :P

Hemma nu igen, har shoppat en massa kläder, väska m.m.. handlade cigg, sprit och massa godis i taxfree i morse också :) tungt att bära :P

Imorgon åker jag till sandviken igen, blev rätt sent men jag har ju inte handlat klart julklapparna å sånt :P och så måste jag packa å massa sånt :)

stress stress stress som vanligt :P

nu ska jag dona mer här hemma pusshej

skepp å hojj!!

Imorgon bär de iväg, ut tiil havs, hääärligt :)
En natt på båten sen när vi kommer fram ska vi sova en natt på fint hotell och så blir de en natt på båten tillbaka!
de ska bli så skönt med en liten semestertripp, Kommer hem på måndagen.. :) 
 P har nämligen bjudit mej på en Sparesa :)
Och där ska de shoppas, njuta av spabehandlingar och ätas å drickas gott :D

NU är de bara ett liiitet problem. Den här tandhelvete, visdomstanden har börjat tjaffsa med mej igen, och inte nå mildt heller!! Jag tycker jag anar en svullnad på ena kinden, å hur jävla kul är de då??!!! Neej du bort med dej, ska snart till apoteket å köpa stora doser av ipren så man kan sova inatt iaf!! Sen efter jul så ska tanden bort! De här funkar ju inte eller..Alltid ska de vara nått....

Nu ska jag kuta ner i tvättstugan...:/ Puss å kram ses på stan!!

de närmar sej...

<nästa vecka är de julafton snacka om att jag har paaniiik!!
Jag hinner inte me för fem öre måste ja säga..

Helgen tillbringade jag i s-viken, party hela helgen, fullt ös! :)
<har fått en ny rosa laptop i present som jag sitter å leker me nu, så jävla bra!! Ny, snabb dator, de är livet, annars dampar ja!! Ogillar sega datorer..

<min nya tele funkar också, asbra! Slipper jag den där gamla LGn :)


Jobbar imån så de blir läggdags tídigt. Pussheej


Myser...

Har sovit hos Ps mamma inatt. La mej tidigt igår men är ändå sjukt trött....:/
Ligger i sängen just nu med deras hund Molly och myseeer :) Vi ska dra på prommis vid tolv så jag funderar på att springa i väg å sola emellan. :) Tror vi tar en sväng i vasaparken och så kan Molly få springa omkring i hundgården där :) Sen ska ja hem en sväng senare, efter de möta Jossan  vid fem och åka hem till henne och färga hennes hår..är dagens planering hittills iaf :)

Upp å hoppa nu!! :)

Vuxen! :)

Japp idag blev man lite mer "vuxen" ;P
Tack så jättemkt allihopa för all uppvaktning, alla grattelationer å sånt :)
Haft en jättebra och skön dag och ska snart krypa till kojjs :) Är jättetrött och mätt!! Patrik bjöd på middag på Helenes ikväll, såå himla gott där :)
Skriver mer imön puss heeej

De här är askul! :D

Jag kunde absolut inte sluta skratta...hahahha....
Jag hade tvättstugan igår, redan när jag ska börja så är jag less. Var så trött efter att ha gått upp mellan 04.30-05.30 några dagar i rad efterssom jag jobbat så ja ville bara vila! :)
Inte min dag igår kan man säga. Började med att jag spillde ut tvättedlet på hela köksgolvet...hahaha....
Sen när jag ska ner i tvättstugan för att lägga nästa tvätt i en torktummlare så upptäcker jag en väldigt, för mej just den här dagen, jobbig sak!! NÅGON har tagit ut MIN tvätt ut torktummlaren och lagt sen brevid och snott min torktummlare...Då rasa jag kan man säga hahah, jag hade så jäkla mkt tvätt så de blev liksom lite jobbigt plus att mitt humör inte var att leka med :P
Så jag tar ut den här tvätten hahahaha och stoppar i min egen igen hahahaha....Men allvarligt vem fan tar ut nån annans tvätt sådär?
Fast sen har man ju hört att de händer mkt otäcka saker i tvättstugor så jag blev liksom skrajj och slet ut min tvätt igen och stoppa i "tjuvarnas" tvätt igen hahahah för då i sista sekund hade ja hittat en annan torktummlare också muahhaa....

Men nu kommer de roligaste av allt. Jag är klar med tvätten och ska hämta all tvätt ur torktummlaren. jag har också tvingat ner P i tvättstugan, han hatar att tvätta men nu fick han fan ta å hjälpa till!! :P
Jag börjar ta ur all tvätt och P säger:
"Men vad är de här för liten strumpa?Hahaha"
Jag blir lite sur och säger:
 "Sluta med mina strumpor!"
Fortsätter ta ut allt och heelt plötsligt så märker ja att de är nått  som inte ser helt normalt ut.
Mina strumpor!!Har blivit bäbis-strumpor!!!Här på bilden ser ni en normalstor strumpa i storlek 36 i mitten. Dom andra brevid var också i samma storlek innan jag började tvätten......

Och efterssom de är så töntiga motiv å sånt så ser de ännu barnsligare ut!!! :P Hahaha Dom är så små så små!!! Jag skratta så de kom tårar!!!!!Hahhha jag skrattar fortfarande hahahahahhaha......!!!





Vad har hänt annars? Jobbat hela helgen och softat, kollat film osv. Nu är ja blond iaf de är ja glad över :)


Pussheej


De var inte så lätt..

..Att bli blond som ja trodde ;D
Är fortfarande lite pippigul i skallen, ja ger de en chans till!!!
Men ska vila håret några dagar först, sedan så ligger de ju en hårförlängning här hemma och väntar på att sitta i mitt hår :) De är så kul att få pyssla om sej själv och göra sej fin :)

Ska dra mej till arbetsförmedlingen idag, fattar egentligen inte varför jag sitter kvar här vid datorn :S
Måste ha mej ett riktigt jobb NUUU och de har jag sagt ett tag nu, de var inte heller så lätt att skaffa sej som ja trodde.
Trodde de var aslätt för att sthlm är så stort men tjiii fick ja..

Snart blir ja "stor" också, 24 på tisdag! :P ( 9 dec, glöm ej att gratta) ;)
Shit vad tiden går fort, helt sjukt. Tyckte inte alls de var länge sen man hade 18:årsfest hemma i radhuset. Man får lite ångest!

Fick ett jättefint mail av en gammal killkompis som jag umgicks med förut mest när ja va 14 och ett tag framåt i Ockelbo!! Jätte länge sen jag pratade och träffade honom nu så jag blev jätteglad!! :)
Fan va kul ja hade då!! har roliga minnen från den tiden, take me back!! :)

Helgen som var var faktiskt rent ut sagt helt sjuk!
Jag är med om rätt mkt sjuka saker faktiskt...

På fredagen var jag, Jossan, Sara och Patrik på inspelning av parlamentet, de var skitkul, de var programmet som sändes i söndags. Sånna saker man inte direkt tänker på att man kan göra, skitbilligt och roligt :)

i Lördags kom mammsen, åå jag saknar att  hon bor nära mej. Förut gick vi till varandra på 2 min, nu är de 20 mil i från varandra, men de är väll så de blir lätt när man blir "vuxen". Vi gjorde stan iaf, shopping och julmarknad, myyys! :)
Sen innan hon skulle åka hem så satt vi och fika på t-centralen, då kom de en man och vela först ladda sin mobil i en kontakt bakom mamma, visst de går bra , sa vi.
Sedan så drog han fram sin stol till vårat bort och Vips så var vi tre som satt och fikade där :S
han började berätta sin livs historia för oss, sa att han inte hade långt kvar att leva, berättade vad han hade gjort i livet, om familjen och ja, ALLT!
Jag tyckte jättesynd om honom eftersom han var sjuk men man gör ju inte sirekt så där till främlingar som sitter och fikar. han sa jätteskumma saker menmen... De var lite sjukt faktisk.

Sen så drog ja hem till Ps mamma där massa folk var och åt,drack och basta.

På söndagen var jobbardags, gick till jobbet sju på morgonen, sov hos Ps mamma på stan. tar en kvart att gå till jobbet så de är skönt. Plus att man tycker att de känns tryggare att gå där efterssom de är city, inte ett getto.
Klockan är som sagt SJU på morgonen, inte direkt natt.
Jag går förbi 7-eleven och ser en man gå på andra sidan trottoaren än den jag går på. jag bara kollar dit och då har han tagit fram hela jävla "paketet" och står och drar i den. Fy fan va Äckligt! Sjuka människa! de var bara han å jag på den gatan då, inte en endaste annan människa. jag blev skrajj som fan och som tur var hade 7-eleven nyss öppnat så jag vände på klacken, tog upp mobilen och kutade in där. Ringde P så han fick komma dit, vägrar gå ut från den dörren igen han kanske skulle överfalla mej på vägen? Vem vet? P följde iaf med mej till jobbet och vi såg inte han på hela vägen.
Passa er där ute tjejer, dom har ju tydligen inga gränser sånna där äckel som kan stå 5 meter från 7-eleven som är öppet sju på morgonen. jag kom till jobbet oskadd iaf !! Hoppas bara han inte snuska sej på nån annan på vägen!
De är andra gången detta händer mej på samma gata på mindre än ett halv år!

Jaja de var de... Tvingade P att skjutsa mej till IKEA efter jobbet, så jag var där inne och "pina" honom lite. vad är de för fel på IKEA? De är ju hur roligt som helst!!!! kan gå där i flera timmar! Eller hur grabbar? tycker ni inte? ;)

Har sån träningsvärk idag så jag kan knappt röra mej.

Skitsamma nu MÅSTE jag dra mej! Så jag kommer dit nån gång, orkar inte höra nå mer "tjat" från vissa ;P




RSS 2.0