blir de thailand snart? :)

Jaa de hoppas jag verkligen, eller snart å snart. Vi har iaf fått rabatt om vi åker dit efterssom vi blev så illa behandlade när vi åkta hem därifrån nu sist och dom gjorde fel så man kan ju inte strunta att åka dit precis :)

Jag längtar sjukt mkt tillbaka dit nuu!!! Till värmen, för här är de kallt, i våran lägenhet är de också iskallt fattar inte..
Nu måste de sparas pengar till en reeesaaaa :)

Torsdag!

Ååå vad roligt de här va nudå.
Tur att de finns människor som vill hjälpa till iaf och är på ens sida.

Imorgon är de fredag iaf, då ska jag klippa mej, göra blonda slingor :) Vad som händer mer återstår att se.
Sen på lördag ska vi på dop, myys :) Sen blir de nån fest där efter också!

Här är en bild på mej å Hanna från kryssningen


Och så stötte vi på den här mannen :P

Hahaha....

Folk i hytten


Kolla Dannes ben här. Hahahaha!!! :)

Haha.. jaa de var väll de, hade sjukt kul iaf, länge sen jag garva så mkt! taggad till att åka en till :D

Ska sitta och grejja lte med bilder nu senare ska jag nog iväg och sola en sväng, ser ut som ett lakan!!! :S


Tiilbaka.

Tillbaka i land igen haha, lika bra de.
De var askul på kryssningen, vi var 8 pers. som åkte och röjjde. :)
EMD var där och spelade också.
Såg ju Sixtens farsa också muhaha..Ni vet filmen Sixten som man såg när man var liten. De var ju kul...

Nu har jag tagit ur min hårförlängning, ser ut som jag vet inte vad i frillan. Topparna har ej klippts på aslänge, men håret har växt som fan sen sist iaf. Så jag måste gå och rätta till frillan nån dag här när jag känner att jag har tid. Ska nog göra lite blonda slingor också, trött på att vara brunhårig :)
'jajja vi hörs! Puss hej

Lovely Friday!!

Den är äntligen här och jag slutar tidigt, klockan fyra! :)
Kryssning imån med Hanna mfl. käka buffé och garva lite, härligt härligt! :)
Vad händer idag? Inte mkt än så länge iaf..de återstår å se! :)

Pussheej

torsdag


Har inte så mkt att skriva. Idag har jag iaf bokat tid, så nu är de gjort..Nervös är man också.
Ikväll ska jag tvätta ..annars händer de inte speciellt mkt hos mej. Hare bra.Puss hej

onsdag

Snart fredag gud så skönt. Då får man ääntligen sova! :)
Är så trött trött trött hela tiden så de är pinsamt. Men de finns ju anledning.
Jag vill bli blond igen.. hihi. Ska nog lägga lite slingor lite då och då nu sen bli helt ljus igen! :) De var de här ja visste. Men jag har redan utväxt och jag pallar inte hålla på å färga hela tiden till brunt :P Lätt att vara efterklok :)
Måste nog börja spara undan lite pengar också, sjukt taggad till att dra utomlands. Måste!!! Thailand lockar nå helt otroligt igen måste jag säga..Aja vi får la se..

Nu får de bli lunch snart, ja är såå hungrig! Och jag har asgod mat med mej idag! :) pussheej

Hallå!!

Snart slutar jag för dagen, skönt!
Börjar bli rätt trött/rastlös nu.
Sjukt tråkigt att när man åker till jobbet är de mörkt. När man kommer hem är de kolsvart! Så var de igår.
Skulle behöva en utlandstripp igen här känner jag. De jobbiga är bara att när man väl ska hem igen så ska man börja leta lägenhet och krångla och sånt. Men de löser sej alltid på nått sätt. Eller så stannar man utomlands lääängee.. :)
Saknar thailand sjukt mkt och snart drar K till Barca också! Ååå så lyx!!
Idag är de desperate housewifes som gäller.
Känns som man inte gör nått alls i veckorna när de är kallt ute. Jobbar ,åker hem,tv, sover osv..
Nu ska jag börja dra mej lite smått..pussheeej

Helgen över!

Fredagen blev lugn, hemmakväll framför tvn, idol osv men man däckade ju rätt snabbt i soffan efter de, trött som man är ! :P
Lördagen spenderades väldigt länge i sängen. Tror klockan var mellan tre och fyra på eftermiddagen när jag tog tag i mej själv och hoppa in i duschen! :) Såå skönt var de.
Bjuden på middag på Texas, såå gott!!! :) Sen blev de en liten runda på stan men jag tog de väldigt lugnt. Jag har lessnat!! ..De är skojj nån gång med tjej kompisar o så men annars är de ju samma samma varenda gång!! Nej jag var nog världens tråkigaste fest sällskap i lördags tror ja !!!

Igår Var jag å Jossan en sväng på stan och gled, fint väder var de också! :) Sen blev de hem till tvn, kolla Gossip girl å sånt! Sjukt sliten idag efter nattens as dåliga sömn. Nu är jag hungrig som en varg! Snart frulle, gött!

Fredag!

De ska bli såå skönt med helg måste jag säga! Sooova ut som aldrig förr ska jag göra. För nu har jag inget helgjobb mer. Skönt faktiskt.
Men rätt töntigt. Bara för man går över till konkurenter på heltid så är dom bittra och inte vill att man ska jobba åt dom på helger! Haha! Töntigt värre, men de ska bli skönt att sova ;) Óm man vill jobba extra helger så är de rätt enkelt fixat! :)

Vad ska man göra ikväll? Funderar på att ta ett varmt långt skumbad, myskväll framför tvn, de får de bli! :)

Kom på att jag har kanske världens tråkigaste lunch med mej idag, jag bara äälskar sallader, särskilt dom man gör själv! Men min sallad som jag slängde ihop lite snabbt är ju sjukt tråkig..

Nästa helg får jag träffa min lilla Hannis också !! :) De ser jag fram emot :)

Jag vill ha en kattunge....En liten lurv att mysa med :)

Otursveckan!

Ja de kan man väll säga att jag har mer eller mindre....

En visdomstand jävlas, vägrar komma upp men den ligger och trycker längst in i munnen och de gör så förbannat ont!
Bara att gilla läget..

Jag plankade på tunnelbanan i tisdags tror ja de var från jobbet..Tror ni inte att dom där fjantarna som ska kolla om man har biljett hoppar på en station innan jag skulle av...Böter 1200 kr! Tackar!! Jag vet väll att man ska betala när man åker men vafan..Man ska väll ändå inte behöva betala så mkt..Aja bara att se glad ut och skicka in pengarna! Jag får skylla mej själv men ändå!! Nu har jag ett busskort iaf..;)
Sen en annan sak som får tankarna att gå runt runt men de tänker jag inte dela med mej av...Kan inte kalla de otur direkt men men...överraskande kanske ;P

redan torsdag, snart helg. ska nog inte göra många knop denna helg. inga planer iaf!
Nästa helg äre iaf kryssning med min darlo Hanna å gänget, kul kul!! :)

Är så sjukt trött nuförtiden, kommer hem. ska tex. kolla ett program på tv typ åtta nio tiden. Jag har somnat hela den här veckan runt åtta..Höll tom på att missa desperate housewifes!!! de halv sov jag igenom.. :S

 nu ska ja göra lite nytta på jobbet..pussss



Just ja, sjukt kul!

Jag ska på inspelning av parlamentet, i november!! :) De blir skojj :) Hoppas Robert Gustavsson är med då :) och typ Sisela eller hur de stavas... :) dom är ju as roliga :)

Måndags trött

Idag är de en sån här  typisk riktigt trååkMåndag!! Jag är såå trött så jag dör..Skulle jag blunda ovh lägga mej ner skulle de ta två sekunder för mej att somna!! :)

Har sovig jättedåligt inatt. Jag håller nämligen på att få en tand! Och de gör så j*la ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen..Ofta man får en tand när man är 24 snart? :P.
Idag går allt segt, jag är sjukt trött....och sjukt sugen på pizzaaa.......

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag hade hoppat av tunnelbanan och skulle hem och glo tv efter jobbet. Jag sprang in på ica och köpte popcorn, micropopcorn.!!

Jag kom hem, efter ett tag skulle jag poppa dom där. Men precis när jag kommer in i köket och vänder mej ditåt micron brukar stå, slår de mej, att jag har ju för fan ingen micro!!!! Den står hos Ps mamma....:(

Ge mej den nu!

De här är såå kul! Gårdagen...

Igår kom mina föräldrar med massa grejjs till mej, fett bra!

Vet ni vad jag fick??? En rooosaaaa gitarr!!! som glittrar!!Fan vad glad jag är! jag ska ta kort sen så får ni se. Nu ska de spelas som bara den!!! Och den är ju såååå snygg!! Grymt !

Blev en utgång sen, tjooohoo vad rund om fötterna vi var men så roligt vi hade o gud vad jag garvade!!
Kom hem rätt sent, vi var såå sega med att ta oss till ställen osv..Sen tog jag t-banan hem. Jag skulle göra en "vilaögonenifemminuter". Tro ni inte att jag somnade!???? Så jävla pinsamt så ja döööör och jag som skulle hem, åker tillbaka två stationen mot stan igen! ! Hur fan lyckas man? Vaknade i värsta paniken och kutade till en taxi, åkte hem och sov! shit vad man var trött och slut!  hahaha...Trodde först ja var i hässelby så jag typ flög upp men sååå illa var de iaf inte!!

En tjej från jobbet sa att hon var på labbet så vi tänkte att vi skulle gå förbi där en sväng och umgås lite, grejen är bara att vi ställe oss aldrig i labbetkön utan vi tror vi gör de...De var massvis med folk som puttade och trängdes och skulle komma in. Vi väntade och försökte verkligen att få komma in  men de var bara andra folk som fick gå in hela tiden..och jag tänker att "för i helvete, ska de vara så svårt att komma in på Labbet??? De är ju inge häftigt ställe precis..SEN får vi se att vi står ju faktiskt i kön till Spybar!!!

hahahaha....Vi började asgarva som fan....och kilade iväg fort som fan därifrån. Jag är ju inte så speciellt häftig så där får man väll stå i timmar för att komma in...! haha ;P
Gick vidare till labbet och sa hej utanför bara, pallade aldrig gå in. Så vi drog vidare mot tunnelbanan.. satt fan i 20 min. innan den kom :/ inte undra på att man var trött och somnade :P
 
Nu sitter man på jobbet efter 4 timmar sömn, började liksom elva... så man är väldigt trött..Blir hem och sova sen klockan fyra, (långt kvar.. :( ..) och kolla Gossip girl!!!

Solig dag!

Sitter på jobbet, slutar fyra och då kommer mami å papi och plockar upp mej! :)
Då har dom massa saker till mej som stått hemma hos dom som jag saknar såå mkt...Plus en överaskning av mami, sen jag hade namnsdag som inte hunnit gett mej :) Vet bara att de är nått hon beställt som inte hann komma i tid till hon träffade mej sist.. Spännande ;)

Igårkväll var de tvättkväll plus Idol. Tyckte iaf att rätt person åkte ut...Skulle göra varma mackor, men de glömde ju jag bort som vanligt så helt plötsligt när jag kutar omkring i lägenheten samtidigt som jag snackar med Hanna i mobilen känner jag lukten och kommer ju på att Fan just ja! Jag har ju mackor i ugnen. De var ju bara att slänga dom där fyrkantiga stenhårda kålbitarna och jag orkade inte göra nya heller så de fick bli lite smågödis ist.. :)

Känner mej på bra humör idag, solen skiner och de är iaf hyffsat varmt ute, jag ska umgås med päronen sen ska jag träffa Jossan och dricka lite vin, skön lördag som sagt ! :) En solning skulle också sitta på sin plats känner mej så blek men de hinns inte med, de får bli i morgon efter jobbet..

Pratade med min kompis K idag, hon hade biljetter till inspelning av Ballar av stål , som går på femman,idag, typiskt!!! Hann man inte med de heller. de skulle jag velat gå på men men. Plus att hon berättade att hon flyr landet 15 nov. Hon flyttar nämligen till Barceloonaa, min absoluta älsklingsstad!!! jag är såå jävla avis så jag finner inga ord...Hon tjata att hon vela ha med mej. Men men...Hon är då i sthlm idag och jag missar henne, IGEN. jag missar alltid henne när hon är här, sjukt!

Men lite kaffe på de här å en cigg, de låter väll bra...


träningsvärk

Ja de smyger sej på..Var så sjukt längesen jag tränade nu men har tagit tag i de igen! Nu Jävlar! :)
Mami å papi kommer på lördag de ska bli kul att få umgås med dom lite granna :) Är ju inte specielt ofta de händer nuförtiden. Och så ska jag få en present av mami då också, spännande ;)
Vad ska man göra annars i helgen? Imorgon blir de tvätta iaf, finally! ;P De är ju sjukt omöjligt att få tvätt tid..Kanske inte låter som världens roligaste fredag men själv tycker jag de ska bli himla skönt ! :)
Lördag jobba först sen päronen och jobba på söndagen sen igen då! Ja de var väll min helg hittills :)

Årets idol tycker inte jag är lika roligt som förut faktiskt..Inte än iaf. Men Alice är min favvo.

Fick sex and the city filmen av min moster å morbror igår på posten, veeryy good! :) Haha den går ju fortf. på bio :)
Så nu har jag både boxen och filmen, älskar verkligen de programmet!

Hörs då! Puss

RSS 2.0