Söndag!

Då är man på jobbet, slutar om lite mer än en timme, skönt!
Ledig hela nästa vecka föutom nån timma på lördag :P De ska bli så himla skönt, men ångest ändå! De är ju alltid bra att tjäna pengar liksom:P
Så vad händer efter jobbet? Ska man hitta på nått ute i de fina vädret eller vad blire??:)
Igår gjorde jag inte mkt mer än att jobba, var s¨å sjukt bakfull, jag brukar inte bli direkt dålig bara lite trött men igår, då kände man sej som en zombie! haha....Hade ju askul i fredags, vart lite mkt men men kul vare...
Tog en runda på stan me L. Dansa å garva som vanligt! :)

Hoppas hoppas att vädret blir fint nästa vecka då har man ju tid att vara ute och göra saker!!

Och hoppas de går bra på torsdag ! ;)

Back!

Yes I´m back!

Var ett tag sen man skrev..Så vad har hänt sen sist?
Både ena å de andra...Aja what ever!
Idag slutar jag redan 12.00 så de ska bli skönt, har lite ärenden efter de sen så ska jag nog leka med L och fixa med våra frillor ;)
På fredag så avslutar jag mitt schema här på jobbet, har fått endast några strö dagar i september men de håller inte! Får iofs jobba helger men vafan de går inte heller!!
Så här söks de jobb för fullt!! :) Letar lägenhet också som fan pallar inte bo så längt från stan nå mer! Tyckte de var bra till en början men jag orkar inte......
Í helgen som var så blev de utgång både fre å lördag med L. Kul som fan hade jag iaf! :)
Den här helgen ska jag bara jobba och ta de lugnt om de inte dyker upp nå annat ! :)

Vi har fått ett husdjur här på jobbet...De är en gigantisk fluga, tror aldrig jag sett en sån fet fluga nån gång.
Den har bott här i flera flera dagar nu och den blir bara större...Den vägrar flyga ut också. Den är riktigt äcklig måste jag säga så är de nån som inte har nått för sej och är sjukt rastlös så kom gärna hit och försök få ut den. Just nu sitter den och glor på mej...Uuuuhuhuu!!!!
 
vi har en monsterfluga här!!!

paus

Nu blir de paus för bloggen på ett tag så ni vet. Hare bra allihopa, vi höres...

Pride :)

Har varit vaken från 3.30 imorse, varför kan vi ta en annan gång...Kaotiskt morgon om inte annat.
Igår efter jobbet åkte jag hem till L på östermalm där de var massa folk som festa. Vi drog till Zinkensdamm parken, slog oss ner bland all folkmassa på en filt och hade kul! :) Var såå sjukt mkt folk överallt, liv och rörelse, de gillar jag :)
Jag tycker de här med Pride fest bara är roligt, synd att de finns folk, idioter, som inte har nått liv som vill förstöra och vara dumma.
Man började ju sju imorse så man fick ta de lilla lugna och lämnade parken halv tio redan :( Men man bor ju inte i ett lyxområde så man vill inte gå själv när de är mörkt. Kunde lika gärna ha festat järnet igår känns de som för de känns som jag har gjort de i kroppen iaf,. är såå sjukt sliten. Aja kul vare iaf så länge jag var där.

Orkade inte sitta på t-centralen så länge så jag tog ett annat tåg i förväg och gick av och vänta på nästa tåg på gullmarsplan.
TJEJER!!  Alla vet om de och så redan men än en gång. GÅ INTE SJÄLVA NÄR DE ÄR MÖRKT UTE!! De kan hända så sjuukt mkt saker. jag hann inte mer än gå av tunnelbanan så kommer de indier och äcklar, såå jävla äckliga. Jag tycker sånt är så sjukt obehagligt!!! Särskilt när man är själv. Inte för att dom rörde mej men iaf! Vad fan får en del killar att tro att dom har rätt att säga och beté sig hur som helst?? Låt människor vara i fred, de är så sjukt att man aldrig ska kunna känna sej trygg när de börjar mörkna utomhus. Man vill känna sig fri och inte behöva vara beroende av att folk ska gå med en för de är mörkt ute bara för att man inte bor i stan mitt i smeten där de finns massa folk omkring en. Och man ska inte behöva ta taxi hela tiden heller. Tyvärr så är de ju så nu och så kommer nog alltid vara. Man ska nog kanske skaffa en bamse hund som kan skrämma bort alla!! ;)

Vad händer ikväll? De återstår å se. Just fan! Ska träffa mamma en sväng också! De höll jag på att glömma!

Jag längtar till på måndag..späännaanndee ;)

RSS 2.0